Badkamerrenovatie Hemiksem

Badkamer-
renovatie Hemiksem

Wij renoveren uw badkamer

Een badkamer laten renoveren in Hemiksem? Dat laat u aan RenoZen over. Als familiale badkamerspecialist uit Antwerpen zijn we al jaren thuis in totaalrenovaties van badkamers. Wij zorgen voor een nieuwe badkamer in een stijl naar wens en helemaal op maat. 

Ervaring in overvloed

Bij RenoZen renoveren we meer dan honderd badkamers per jaar. Onze ervaren vakmensen hebben het renoveren van badkamers in de vingers en onze projectmanagers zorgen voor een zorgeloze renovatie van uw badkamer in Hemiksem. Van A tot Z nemen we de touwtjes in handen en binnen de 14 werkdagen renoveren we uw badkamer tot in de kleinste hoekjes. Van nieuwe inloopdouche tot meubelen en sanitair.

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Een doordachte aanpak 

Bij RenoZen werken we al jaren met een stappenplan, waardoor vergetelheden worden voorkomen en u kan rekenen op een vlekkeloze badkamerrenovatie. Wij maken glasheldere afspraken, begeleiden u zelfs bij het kiezen van uw meubelen en sanitair en gidsen u langs de valkuilen die bij een renovatie komen kijken. Met onze ervaring haalt u alles uit uw badkamer en dit tegen een zeer correcte prijs. Een badkamer renoveren in Hemiksem wordt met onze hulp een koud kunstje. 

Een totaalrenovatie van uw badkamer in Hemiksem 

Wij werken in gans Antwerpen en Vlaams-Brabant en ook in Hemiksem hebben we al heel wat badkamers mogen renoveren. Tevreden klanten vormen trouwens onze beste ambassadeurs. Bekijk zeker enkele van onze projecten en reviews eens. Uw badkamer kunt u met een goed gevoel aan ons overlaten, net als de honderden klanten die u voorgingen. 

Meer weten over de mogelijkheden?

Meer informatie over onze aanpak en het renoveren van uw badkamer in Hemiksem? Contacteer ons en we bespreken de mogelijkheden graag samen met u. Reken op een gedetailleerde offerte en gaat u met ons in zee, dan tekenen we uw badkamer in 3D uit. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?