Badkamerrenovatie Herent

Badkamer-
renovatie Herent

Wij renoveren uw badkamer

Een prachtige badkamer realiseren in Herent? Bij RenoZen staan we graag aan uw zijde. Wij zijn al jaren thuis in het renoveren van badkamers op maat. Daarbij realiseren we de hele badkamer van a tot z en zorgen we voor een stressloze ervaring. Wij nemen de complete werken in handen, zorgen voor de coördinatie en staan garant voor een geweldig eindresultaat. Onze vakmensen kennen het klappen van de zweep en renoveren meer dan 100 badkamers per jaar. Ook heel wat badkamers in Vlaams-Brabant nemen we onder handen. Reken op een doortastende aanpak en een badkamer die uw verwachtingen overtreft. 

De zekerheid van een professionele aanpak 

Al meer dan 10 jaar renoveren we tientallen badkamers per jaar. We hebben dan ook een eigen aanpak die zijn vruchten afwerpt. Elke badkamer renoveren we binnen de 14 werkdagen en dit in een stijl naar keuze. Wij denken met onze klanten mee, komen met voorstellen op de proppen en gaan zelfs mee de materialen kiezen in de showroom. U beschikt over een vaste contactpersoon die gedurende de hele badkamerrenovatie in Herent aan uw zijde staat. Bij RenoZen werken we met transparante prijzen, komen we gemaakte afspraken na en streven we naar topkwaliteit. 

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Maatwerk 

Bij RenoZen opteren we voor complete totaalrenovaties van badkamers. Die focus zorgt ervoor dat we voor een begeleiding op maat kunnen zorgen. Wij staan voor maatwerk in elke stijl en werken daarvoor samen met leveranciers van topkwaliteit. Wij werken uw badkamer af tot in de kleinste details, geven een uitgebreide garantie en werken met stielmannen die hun job kennen. Verder kunt u rekenen op de persoonlijke aanpak van een kleinschalig, maar op en top professioneel bedrijf. 

Heel wat positieve reviews

Dat onze manier van werken gewaardeerd wordt, blijkt duidelijk uit de positieve reviews die we krijgen van onze klanten. Voor minder dan de perfecte badkamer gaan we niet. Ook bijzondere wensen maken we waar en projecten op maat zijn een evidentie. Met onze ervaring gidsen we u langse valkuilen en bezorgen we u in een mum van tijd uw droombadkamer.

Meer weten over de mogelijkheden?

Laat uw badkamer renoveren in Herent 

Wil u zeker van een geweldige badkamer tegen een correcte prijs? Contacteer ons en we werken graag vrijblijvend een offerte voor u uit. Werken we samen, dan krijgt u van ons een fraai uitgewerkte 3D-realisatie van uw badkamer. Zo weet u meteen waaraan u zich mag verwachten. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?