Badkamerrenovatie Herentals

Badkamer-
renovatie Herentals

Wij renoveren uw badkamer

Woont u in Herentals en wil u uw badkamer grondig en kwalitatief laten renoveren? Dan kunt u terecht bij RenoZen. Als renovatiespecialist maken we van uw nieuwe badkamer een pareltje. Wij zorgen voor een badkamer op maat, in uw stijl en volgens de regels van de kunst. 

Wij renoveren totaal 

Bij RenoZen hebben we ons gespecialiseerd in totaalrenovatie. Wij renoveren van A tot Z uw badkamer. Wij ontzorgen u volledig en staan van afbraak tot finale oplevering aan uw zijde. Onze vakmensen hebben stuk voor stuk jaren ervaring en we renoveren meer dan honderd badkamers per jaar. Binnen de 14 werkdagen beschikt u over een gerenoveerde badkamer. Ook in Herentals hebben we al heel wat badkamers mogen renoveren.

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Persoonlijk en op maat

Bij RenoZen geen eenheidsworst, maar een persoonlijke aanpak van een familiaal bedrijf. Wij luisteren, tekenen een badkamer uit op maat en helpen bij het kiezen van de materialen. Wij weten hoe ingrijpend een badkamerrenovatie in Herentals kan zijn en nemen u dan ook bij de hand. U kunt bij ons met al uw vragen terecht en geregeld wordt u opgevolgd. Als familiebedrijf hebben we de luxe veel belang aan kwaliteit te kunnen hechten en dat merkt u aan onze realisaties. 

Een totaalrenovatie van uw badkamer in Herentals

In de Kempen hebben we al heel wat mooie projecten mogen opleveren. Ook in Herentals tellen we heel wat tevreden klanten. Bekijk zeker onze referenties eens of lees er de Google Reviews op na. Gelukkige klanten, die genieten van hun nieuwe badkamer, daar doen we het voor. Wij zijn enkel tevreden, als u tevreden bent. 

Meer weten over de mogelijkheden?

Meer weten over ons stappenplan, onze showroom bekijken of een afspraak bij uw thuis om uw badkamerrenovatie in Herentals te bespreken? Contacteer ons. We maken tijd voor u vrij en luisteren naar uw wensen. Wij tekenen graag uw droombadkamer uit en zorgen voor een feilloze plaatsing. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?