Badkamerrenovatie Hoeilaart

Badkamer-
renovatie Hoeilaart

Wij renoveren uw badkamer

Een nieuwe badkamer in Hoeilaart? Wij nemen uw badkamerrenovatie onder handen. Als ervaren specialist verzorgen we bij RenoZen uw badkamerrenovatie van a tot z. Daarbij mag u rekenen op jarenlange expertise en een gedreven team aan vakmensen met kennis van zaken. Jaarlijks renoveren we meer dan 100 badkamers in Antwerpen en Vlaams-Brabant. Dit doen we punctueel, volgens de regels van de kunst en met kwalitatieve materialen. Voor minder dan een perfecte afwerking gaan we niet. 

Een zorgeloze renovatie 

Renoveren met RenoZen, is stressloos renoveren. Wij nemen al uw werk uit handen, coördineren de werkzaamheden en zorgen met minimale hinder voor een tijdige oplevering. Binnen de 14 werkdagen geniet u van een compleet nieuwe badkamer in Hoeilaart. Wij houden u op de hoogte, u beschikt over een vaste contactpersoon en u mag rekenen op een vlekkeloze dienstverlening. Wij gaan te werk volgens een vast stappenplan en begeleiden u doorheen het hele traject. Als een van de weinige renovatiespecialisten gaan we persoonlijk mee de materialen met u kiezen. Wij werken trouwens met toonaangevende leveranciers, waardoor u geniet van een duurzame badkamer. 

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Wij denken met u mee

Met onze jarenlange ervaring, kunnen we u feilloos adviseren. Wij gidsen u langs de valkuilen en geven onze expertise mee. Uiteraard staan uw wensen steeds centraal. Als kleinschalig familiebedrijf zijn de communicatielijnen kort. Bij ons bent u geen nummer. Uw badkamerrenovatie in Hoeilaart is bij ons in betrouwbare handen. Bekijk gerust onze referenties en reviews eens, onze klanten beamen het. 

Elke stijl is mogelijk 

Uw wensen staan centraal bij het bepalen van de stijl van uw badkamer. Van strak tot landelijk en alles daartussen, onze vakmensen kunnen het. Meer dan enkel een badkamer? Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden. Ook dressings en aanpalende slaapkamers kunnen we onder handen nemen. 

 

Meer weten over de mogelijkheden?

Wenst u een vrijblijvende afspraak/offerte voor uw badkamerrenovatie in Hoeilaart? Geef ons een seintje. Wij reageren snel en bezorgen u met plezier bijkomende informatie. Ook in onze showroom in Antwerpen ontvangen we u met open armen. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?