Badkamerrenovatie Holsbeek

Badkamer-
renovatie Holsbeek

Wij renoveren uw badkamer

Woonachtig in Holsbeek en op zoek naar een betrouwbare en vakbekwame partner voor de renovatie van uw badkamer? Dan zijn we er bij RenoZen voor u. Al jaren zijn we actief in totaalrenovaties en ook uw bestaande badkamer kunnen we een volledige makeover geven. Wij renoveren badkamers van a tot z en dit met kwalitatieve materialen en volledig op maat. In gans Antwerpen en Vlaams-Brabant realiseren we projecten. Daarbij kunt u rekenen op een team aan toppers met kennis van zaken en heel wat jaren ervaring. 

Een totaalrenovatie zonder stress

Bij RenoZen staan we garant voor een zorgeloze totaalrenovatie. Van afbraak tot finale oplevering, u hoeft van niets wakker te liggen. Wij renoveren jaarlijks meer dan 100 badkamers en hebben dan ook een gedegen plan van aanpak. Binnen de 14 werkdagen renoveren we uw badkamer tot in de puntjes. Wij coördineren de werken van A tot Z en respecteren deadlines. Als familiebedrijf staan we kort bij onze klanten en u kunt steeds terecht bij uw vaste contactpersoon. Bij ons geen logge structuur, maar een menselijke touch en vooral een prachtige badkamer in Holsbeek die uw verwachtingen overtreft.

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Doorgedreven begeleiding 

RenoZen, dat is een doorgedreven begeleiding op maat. Wij gaan samen de materialen kiezen, zijn altijd bereikbaar en denken met u mee. Die materialen kiest u trouwens bij toonaangevende leveranciers waar u via ons van een mooie korting geniet. Dat onze persoonlijke aanpak duidelijk in de smaak valt, merkt u aan de meer dan 100 positieve reviews op Google. 

Een badkamer in een stijl naar keuze 

Wij luisteren naar uw wensen en tekenen uw badkamer steeds op maat uit. Daarbij houden we uiteraard rekening met de door u gewenste stijl. Maar net zo goed geeft u onze carte blanche en/of denken we met u mee. Onze vakmensen kunnen alle mogelijke stijlen aan. Ook bijzondere wensen vormen geen enkel probleem en we kunnen zelfs een heuse wellness van uw badkamer maken. Laat die badkamerrenovatie in Holsbeek maar aan ons over.

Meer weten over de mogelijkheden?

Uw badkamer bespreken? Wij maken graag een afspraak met u om de situatie te komen bekijken. Wij zorgen snel voor een gedetailleerde en vrijblijvende offerte op maat. Bij RenoZen mag u zeker zijn van een perfecte en tijdige oplevering van uw badkamer. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?