Badkamerrenovatie Hove

Badkamer-
renovatie Hove

Wij renoveren uw badkamer

Toe aan een nieuwe badkamer? Woont u in Hove? Dan hebben we al heel wat badkamerrenovaties in uw buurt gerealiseerd. Als badkamerspecialist renoveren we al meer dan 10 jaar badkamers in de ruime regio. Een droombadkamer op maat? Wij denken graag met u mee. 

Een vakkundige totaalrenovatie

De voorbije jaren hebben we als familiaal bedrijf een uitstekende reputatie verworven. Jaarlijks renoveren we meer dan honderd badkamers en ook badkamerrenovaties in Hove komen veelvuldig voor. Wij nemen steeds totaalprojecten aan die we tot in de puntjes uitvoeren. Daarbij ontzorgen we onze klanten volledig en nemen we het hele proces van afbraak tot opkuis in handen. Zo focust u op het dagelijkse leven, terwijl wij uw badkamerdromen realiseren. 

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Een aanpak die werkt 

Uiteraard staan bij RenoZen uw wensen centraal. Wij denken met u mee, gaan mee het materiaal kiezen en plannen de werken. Realistisch, zodat alle afspraken nagekomen worden. Een badkamer renoveren in Hove hoeft helemaal niet voor stress te zorgen. Wij hebben heel wat ervaring en realiseren uw gerenoveerde badkamer binnen de 14 werkdagen. Ook tijdens de werken blijven we trouwens vlot bereikbaar voor al uw vragen. 

Een totaalrenovatie van uw badkamer in Hove 

Welke stijl u ook wenst, onze stielmannen hebben het in de vingers. Keer op keer overtreffen we de verwachtingen van onze klanten en dat wordt – als we de reviews mogen geloven – gewaardeerd. Onze reputatie is heilig en we doen er dan ook alles aan om uw badkamer perfect op te leveren. Uw badkamerrenovatie in Hove is steeds een topprioriteit en u kan altijd rekenen op een vaste contactpersoon, die wordt ondersteund door een vakkundig team.

Meer weten over de mogelijkheden?

Uw badkamerrenovatie in Hove bespreken? Wij komen naar u toe of maak een afspraak en we bespreken uw plannen in onze showroom. Samen maken we ook van uw badkamer een pareltje. Betaalbaar en duurzaam afgewerkt. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?