Badkamerrenovatie Huldenberg

Badkamer-
renovatie Huldenberg

Wij renoveren uw badkamer

Woont u in Huldenberg en wil u uw badkamer laten renoveren door een specialist? Een telefoontje naar RenoZen en we zijn onderweg. Als specialist in badkamerrenovaties in Antwerpen en Vlaams-Brabant, kunnen we ook uw badkamer onder handen nemen. Jaarlijks zorgen we voor een totaalrenovatie van meer dan 100 badkamers. Dit doen we met een team aan vakmensen die stuk voor stuk jaren ervaring hebben en naadloos op elkaar zijn ingespeeld. Zo beschikt u in geen tijd over een gloednieuwe badkamer die uw verwachtingen overtreft. 

De aanpak van een familiebedrijf

Als familiebedrijf zorgen we voor korte communicatielijnen en een persoonlijke aanpak. Ook complexe projecten kunnen we aan en we gaan resoluut voor totaalrenovaties in alle mogelijke stijlen. Binnen de 14 werkdagen zorgen we voor een nieuwe badkamer en dit met minimale hinder. Wij werken met een vaste planning en uw contactpersoon staat gedurende de hele badkamerrenovatie in Huldenberg aan uw zijde. Van het eerste gesprek tot en met de professionele schoonmaak achteraf, bij ons komt u thuis. 

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Advies op maat 

Bij RenoZen bent u geen nummer, maar kunt u rekenen op advies op maat. Wij gaan samen met u de materialen kiezen bij onze leveranciers, zijn altijd bereikbaar en werken uiterst transparant. Kiezen voor RenoZen, is opteren voor een stressloze renovatie. Wij nemen alles van u over en ontzorgen u compleet. U hoeft zelfs niet ter plekke te blijven indien u dat wenst. 

Elke stijl is mogelijk 

Uw wensen staan centraal bij het bepalen van de stijl van uw badkamer. Van strak tot landelijk en alles daartussen, onze vakmensen kunnen het. Wij werken kwalitatief en onze leveranciers zijn ronkende namen. Ook bijzondere wensen gaan we niet aan de weg. Maatwerk zit ons in de vingers. Ook in Huldenberg beschikken we over heel wat tevreden klanten. Lees er zeker onze Google Reviews eens op na. 

Meer weten over de mogelijkheden?

Laat uw badkamer renoveren in Huldenberg 

Een perfect afgewerkte badkamer waar u jaren van geniet? Contacteer RenoZen. Wij zorgen voor een complete totaalrenovatie op maat, binnen uw budget en binnen de afgesproken deadline. Wij komen graag naar u toe om de mogelijkheden te bespreken. Voor we de werken starten tekenen we uw badkamer uit in 3D. Maak vandaag nog een afspraak.

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?