Badkamerrenovatie Kampenhout

Badkamer-
renovatie Kampenhout

Wij renoveren uw badkamer

Wil u genieten van een nieuwe badkamer? Bel RenoZen. Wij zijn al meer dan 10 jaar thuis in totaalrenovaties van badkamers, genieten een uitstekende reputatie en zijn ook in Kampenhout actief. Jaarlijks realiseren we met onze vakmensen meer dan 100 badkamers. Wij hebben dan ook heel wat ervaring met het renoveren van badkamers op maat en hebben een massa materiaalkennis. Wij nemen uw badkamer van a tot z onder handen en zorgen voor een piekfijn resultaat. Een badkamer die uw verwachtingen overtreft en dat zonder enige stress. 

Wij kennen ons vak 

Met onze ervaring weten we perfect hoe we een badkamerrenovatie tot een goed einde kunnen brengen. Wij realiseren uw nieuwe badkamer binnen de 14 werkdagen en ontzorgen u compleet. Daarbij gaan we snel en met minimale hinder te werk. Wij doen enkel totaalrenovaties en coördineren alle werken. Zo bent u zeker van een perfect afgewerkte badkamer. Van het eerste gesprek tot en met de professionele opkuis achteraf: wij regelen het. Een badkamerrenovatie hoeft helemaal geen lijdensweg te zijn. Wij komen de gemaakte afspraken na en renoveren uw badkamer in Kampenhout binnen de afgesproken termijn. 

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Een persoonlijke aanpak 

Bij RenoZen bent u geen nummer, maar wordt u op maat begeleid. Onze vaste contactpersoon staat steeds aan uw zijde en gaat met u mee de materialen kiezen. Wij tekenen uw badkamer op maat uit en daarbij staan uw wensen steeds centraal. Als familiebedrijf hechten we veel belang aan persoonlijke communicatie en duidelijke afspraken. Bij ons geen verrassingen, maar een werkwijze die ongetwijfeld in de smaak valt. 

Elke stijl is mogelijk 

Uw wensen staan centraal bij het bepalen van de stijl van uw badkamer. Wij kunnen alle mogelijke stijlen voor u realiseren en dat vaak tegen een heel betaalbaar budget. Wij zijn niet de goedkoopste, maar werken wel met kwalitatieve materialen en gaan voor een badkamerrenovatie in Kampenhout op maat. 

Meer weten over de mogelijkheden?

Wenst u een persoonlijk gesprek en uw badkamer te bespreken? Maak een afspraak. Wij komen graag naar u toe en luisteren naar uw wensen. Onze offerte is steeds gedetailleerd en vrijblijvend. Gaan we in zee, dan maken we een 3D-tekening van uw badkamer. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?