Badkamerrenovatie Kapellen

Badkamer-
renovatie Kapellen

Wij renoveren uw badkamer

BADKAMERRENOVATIE KAPELLEN 

Wees maar zeker dat we al heel wat mooie badkamerrenovaties in Kapellen hebben verwezenlijkt. Wil u uw badkamer onder handen laten nemen en woont u in deze fijne gemeente? Bij RenoZen helpen we u met plezier. Wij zijn al jaren thuis in het renoveren van badkamers en brengen ook jouw droomproject tot een goed einde. 

Een totaalrenovatie waar je kalm van blijft 

Ontzorgen, daar gaan we voor. De naam RenoZen is niet voor niets gekozen. Wij streven naar een stressloze badkamerverbouwing in Kapellen. Met onze ervaring weten we perfect wat er allemaal bij een totaalrenovatie van een badkamer komt kijken en ontzorgen we u compleet. Onze ervaren stielmannen garanderen een vlekkeloze renovatie en uw vaste contactpersoon staat u tijdens het project bij met raad en daad. 

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Een stappenplan met rendement 

Een vast stappenplan garandeert een geweldig afgewerkte badkamer. Bij RenoZen realiseren we uw badkamerrenovatie in Kapellen binnen de 14 werkdagen. Van de afbraak tot de opkuis kunt u rekenen op een dienstverlening van topkwaliteit met minimale hinder. Wij realiseren enkel totaalrenovaties, zodat we uw project van A tot Z in handen kunnen nemen. Daarbij werken we met leveranciers van topkwaliteit en helpen we u ook bij het kiezen van de materialen. 

Een totaalrenovatie van uw badkamer in Kapellen 

Grasduin zeker eens door onze realisaties. Elke stijl kunnen we aan en uw wensen staan centraal. Van strak en modern tot landelijk: uw badkamer is bij ons in vakkundige handen. Als familiebedrijf hechten we veel belang aan een persoonlijke aanpak en transparante communicatie. 

Meer weten over de mogelijkheden?

Een vrijblijvende afspraak om het renoveren van uw badkamer in Kapellen te bespreken? Dit kan bij u thuis, maar ook in onze showroom in Antwerpen bent u van harte welkom. Wij luisteren graag naar uw wensen en tekenen na de overeenkomst uw badkamer uit in 3D. Wil u rustig renoveren? Doe dan beroep op RenoZen. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?