Badkamerrenovatie Keerbergen

Badkamer-
renovatie Keerbergen

Wij renoveren uw badkamer

Een nieuwe badkamer? Dat is geen kleine beslissing. Bij RenoZen zijn we al meer dan 10 jaar thuis in het renoveren van badkamers. Bij ons is uw badkamerrenovatie in Keerbergen in goede handen. Onze ervaren stielmannen hebben niet enkel ervaring, ze denken ook mee en zorgen voor een piekfijne oplevering van uw badkamer. Wij renoveren al jaren badkamers in Antwerpen en Vlaams-Brabant en genieten een vlekkeloze reputatie. Keer op keer ronden we als familiebedrijf onze totaalrenovaties perfect af. Dat weten onze klanten duidelijk te waarderen. 

Ervaring troef 

Bij RenoZen gaan we niet over één nacht ijs. We hanteren een vast stappenplan dat zijn meerwaarde bewijst en waardoor u zeker bent van een zorgeloze renovatie. Binnen de 14 werkdagen realiseren we uw totaalrenovatie en dit zonder stress en met minimale hinder. Gemaakte afspraken worden nagekomen en gedurende de hele renovatie staat uw vaste contactpersoon voor u klaar. Jaarlijks realiseren we meer dan 100 badkamers en we kennen dan ook het klappen van de zweep. Van eerste gesprek tot professionele opkuis na de renovatie: niets laten we aan het toeval over. 

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Doorgedreven begeleiding 

 

RenoZen, dat is een persoonlijke aanpak op maat. Wij gaan mee de materialen kiezen, zorgen voor begeleiding en laten u niet aan uw lot over. Wij zijn bereikbaar, respecteren deadlines en denken mee. Uw badkamerrenovatie in Keerbergen wordt zo een plezier. Bij ons bent u geen nummer, maar een gewaardeerde klant. Elke totaalrenovatie is voor ons een belangrijk project. 

Uw wensen centraal 

Uw wensen vormen de belangrijkste leidraad voor ons. U kiest uw eigen stijl en wij realiseren. Onze vakmensen hebben ruime ervaring met alle mogelijke stijlen en uiteraard is maatwerk mogelijk. Wij werken samen met kwalitatieve partners en ook bijkomende renovaties zoals bijvoorbeeld de slaapkamer of een dressing op maat zijn mogelijk. Wij leveren geen half werk, maar staan voor een totaalaanpak. Op RenoZen kunt u bouwen.

Meer weten over de mogelijkheden?

De mogelijkheden van een nieuwe badkamer bespreken? Maak een afspraak en we stellen uw droombadkamer samen. Wij maken ook een 3D-tekening op maat, waardoor u uw badkamer al voor de realisatie kunt ervaren. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?