Badkamerrenovatie Kontich

Badkamer-
renovatie Kontich

Wij renoveren uw badkamer

Is uw badkamer in Kontich toe aan een stijlvolle renovatie? Daar helpt RenoZen u met alle plezier bij. Wij zetten de puntjes op de i en met onze kennis en ons vakmanschap, kunt u uw badkamer zonder zorgen aan ons toevertrouwen. 

In alle vertrouwen

Zorgeloos uw badkamer binnen 14 dagen laten renoveren, dat is bij RenoZen geen belofte maar een garantie! Met ons vast stappenplan dat al jarenlang voor gelukkige klanten zorgt, hoeft u niet wakker te liggen over de transformatie van uw huidige badkamer naar de badkamer waar u al jaren van droomt. 

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Renoveren naar uw smaak

Volgt u graag de nieuwste badkamertrends, of gaat u liever voor een klassieke look? Voor welke stijl u ook opteert, wij helpen u met plezier en laten u zelf bepalen. Onze rol? Het bieden van advies, het helpen bij het uitkiezen van de materialen en een tijdige oplevering van de badkamer van uw dromen. Wij komen onze beloften steeds na en houden van een heldere, open communicatie. Met ons team dat bestaat uit vakexperten hoeft u zich geen zorgen te maken, uw badkamer is sowieso in goede handen.

Een totaalrenovatie van uw badkamer in Kontich

Wij streven er steeds naar om onze klanten trots en tevreden te zien. RenoZen is een familiebedrijf en onze persoonlijke aanpak werkt, de tientallen positieve reviews van onze klanten zijn hier een bewijs van. Wanneer u met ons in zee gaat beschikt u over een vaste contactpersoon die steeds voor u klaarstaat bij vragen.

Meer weten over de mogelijkheden?

Een afspraak maken kan zowel bij u thuis, als in onze showroom waar u meteen ook inspiratie kan opdoen. Wij staan voor u klaar en luisteren graag naar uw verhaal. Wij denken mee en komen met een ontwerp op maat op de proppen. Renoveren was nog nooit zo makkelijk.

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?