Badkamerrenovatie Kortenberg

Badkamer-
renovatie Kortenberg

Wij renoveren uw badkamer

Woont u in Kortenberg en wenst u een nieuwe badkamer te laten installeren? Dan staan we bij RenoZen voor u klaar. Wij renoveren al meer dan 10 jaar badkamers in zowel Antwerpen als Vlaams-Brabant. Ons team aan ervaren vakmensen heeft het renoveren van badkamers in de vingers en levert keer op keer topwerk. Wij staan garant voor een zorgeloze totaalrenovatie van uw badkamer op maat. Wij coördineren de werkzaamheden, begeleiden u van a tot z en pakken uit met een badkamer die uw verwachtingen overtreft. Bij RenoZen gaan we voor zorgeloos en stressloos renoveren. 

 

Honderden tevreden klanten 

 

Hoe we weten dat onze badkamerrenovaties gewaardeerd worden? Omdat we over honderden tevreden klanten beschikken. Wij zorgen voor een vaste contactpersoon, begeleiden u doorheen het hele renovatieproces en renoveren uw badkamer in Kortenberg, binnen de 14 werkdagen. Samen met u stellen we uw droombadkamer samen, gaan we de materialen kiezen en komen we tot het perfecte resultaat. Wij werken met toonaangevende leveranciers, zodat u 100 procent zeker bent van de kwaliteit. Binnen de twee weken geniet u van een prachtige nieuwe badkamer, dat geven we u op een briefje. 

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Een begrip in de regio 

Bij RenoZen hebben we een uitstekende reputatie en dat willen we we zo houden. We leggen dan ook de nadruk op kwaliteit en een persoonlijke aanpak. Wij nemen onze verantwoordelijkheid, komen afspraken na en respecteren deadlines. Wij gaan voor een badkamerrenovatie in Kortenberg met minimale hinder. 

Een badkamer in elke stijl 

Van landelijk tot modern, met of zonder bad: wij klaren de klus. Wij kunnen elke stijl aan en kunnen u ongetwijfeld heel wat projecten tonen. Wij luisteren naar uw wensen, gidsen u langs de valkuilen en tekenen uw badkamer tot in de puntjes uit. Elke badkamer is bij ons maatwerk en wij denken graag met u mee.

Meer weten over de mogelijkheden?

Overtuigd van onze aanpak? Maak een afspraak en we bespreken graag uw badkamer tot in de kleinste details. Onze offerte is gedetailleerd, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Reken op onze vakmensen en geniet binnen de 14 werkdagen van uw badkamer in Kortenberg.

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?