Badkamerrenovatie Kraainem

Badkamer-
renovatie Kraainem

Wij renoveren uw badkamer

Een prachtige badkamer? Die realiseren we bij RenoZen. Al meer dan 10 jaar zijn we thuis in badkamerrenovaties van a tot z. Reken op ons vakmanschap en ons ervaren team aan stielmannen. Wij renoveren uw badkamer in Kraainem tot in de puntjes. Wij zijn actief in Antwerpen en Vlaams-Brabant en jaarlijks renoveren we meer dan honderd badkamers. De voorbije jaren zijn we stevig gegroeid, maar de focus op perfect afgewerkte badkamer in alle mogelijke stijlen blijft. Wij verwezenlijken enkel totaalrenovaties, waardoor we een een geweldig eindresultaat kunnen garanderen. Zorgeloos renoveren met minimale hinder staat daarbij steeds centraal. 

Ervaring in overvloed

Omdat we werken met een vast stappenplan en de werkzaamheden naadloos op elkaar afstemmen, kunnen we een badkamerrenovatie in Kraainem, binnen de 14 werkdagen afronden. Wij beheren uw planning zorgvuldig, zodat de timing gerespecteerd wordt. U beschikt bij RenoZen over een vaste contactpersoon die u gedurende het hele renovatieproject bijstaat met raad en daad. Van het eerste gesprek tot de professionele opkuis achteraf, wij blijven bereikbaar. Klanttevredenheid is onze prioriteit. Onze bestaande klanten zijn dan ook onze beste ambassadeurs. 

 

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Een persoonlijke aanpak 

Bij ons bent u geen nummer. Nee, wij gaan voor persoonlijke begeleiding. Wij tekenen niet enkel uw badkamer uit, maar gaan ook mee de materialen kiezen en volgen de werf van dag-tot-dag op. Wij denken mee en zorgen voor een stressloze badkamerrenovatie in Kraainem. Bij ons geen gedoe, maar een kwalitatief opgeleverde badkamer. 

Ontelbare mogelijkheden 

Voor onze vakmensen is geen opdracht te zwaar. Uw wensen staan centraal. Wij realiseren badkamers in alle mogelijke stijlen, van klein tot groot. Wij doen beroep op kwalitatieve leveranciers, zodat we een duurzame badkamer kunnen verwezenlijken. Ook een aanpalende slaapkamer of bijvoorbeeld een dressing op maat, kunnen we realiseren.

 

Meer weten over de mogelijkheden?

Toe aan een badkamerrenovatie in Kraainem? Geef ons een seintje. Wij komen graag ter plaatse en maken u in geen tijd een gedetailleerde offerte op. Wij denken mee, komen met voorstellen op maat en tekenen uw badkamer in 3D uit. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?