Badkamerrenovatie Lier

Badkamer-
renovatie Lier

Wij renoveren uw badkamer

Heeft u renovatiewerken op de planning staan voor uw badkamer in Lier? Dan kunt u op RenoZen rekenen voor een vlot verloop. In ons familiebedrijf staat vakmanschap namelijk op de eerste plaats en is uw badkamer gegarandeerd in goede handen. 

Kwaliteitsgarantie

RenoZen heeft een vast stappenplan waarmee uw badkamerrenovatie vlekkeloos verloopt. Wij kunnen binnen 14 dagen uw badkamer in Lier omtoveren tot die waar u al zo lang van droomt. Wij garanderen een duidelijke planning, kwaliteit en vlotte communicatie.

Het geluk van onze klanten komt bij ons op de eerste plaats, dat is ook te zien aan de tientallen positieve reviews die we doorheen de jaren ontvingen. Omdat RenoZen een familiebedrijf is, is onze prioriteit om de renovatie van uw badkamer zo vlot mogelijk te doen verlopen.

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Ontwerp samen met RenoZen uw droombadkamer

Of u er nu voor kiest om de nieuwste badkamertrends te volgen, of toch liever voor een klassieker ontwerp gaat, wij staan steeds open voor uw ideeën en in onze showroom kan u ook eindeloos inspiratie opdoen. RenoZen treedt adviserend op en helpt u bijvoorbeeld bij het uitkiezen van de materialen en kleuren. U krijgt een vakexpert van ons team toegewezen die u steeds kan contacteren en wij hanteren een duidelijke en vlotte communicatie. 

Meer weten over de mogelijkheden?

Bent u helemaal overtuigd? Of heeft u toch nog enkele vragen? Maak meteen een afspraak met ons en dan bespreken we de details. Deze kan zowel in onze showroom, als bij u thuis. Wij luisteren met aandacht naar uw verhaal en uw noden, en gaan vervolgens samen aan de slag. RenoZen tovert uw badkamer in no time om tot uw favoriete ruimte in huis! 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?