Badkamerrenovatie Lint

Badkamer-
renovatie Lint

Wij renoveren uw badkamer

Een badkamer laten renoveren? Dat doet u bij RenoZen. Als badkamerspecialist realiseren we meer dan 100 badkamers per jaar. Ook in Lint hebben we al heel wat badkamers mogen renoveren. Elke totaalrenovatie wordt met evenveel zorg aangepakt en afgerond. Als familiebedrijf spelen we kort op de bal, zorgen we voor transparante prijzen en een verregaande persoonlijke begeleiding. 

Uw badkamer in professionele handen 

Bij het renoveren van een badkamer in Lint komt aardig wat kijken. Als specialisten zijn we thuis in het renoveren van badkamers en kennen we het proces door en door. Wij werken volgens een vast stappenplan, waardoor u als klant altijd zeker bent van een perfecte badkamer op maat. Daarbij gaan we geen uitdaging uit de weg. Alle stijlen zijn mogelijk en daarbij staan uw wensen steeds centraal. In minder dan 14 werkdagen kunnen we uw badkamerrenovatie in Lint realiseren. Tot in de puntjes afgewerkt. 

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Doorgedreven begeleiding 

 

Van de eerste afspraak tot de opkuis na de werken: wij staan aan uw zijde. Wij ontzorgen u volledig en nemen de complete badkamerrenovatie van u over. Wij gaan samen met u de materialen kiezen, houden u op de hoogte tijdens de werken en controleren of alles in orde. Bij RenoZen geen half werk, maar een fraaie badkamer die uw verwachtingen overtreft. 

Een totaalrenovatie van uw badkamer in Lint

Bij RenoZen kiezen we resoluut voor totaalrenovaties. Onze processen zijn hierop afgestemd, waardoor we een geknipte service kunnen bieden. Reken op een persoonlijke projectbegeleider waar u met al uw vragen terecht kunt. Bovendien werken we samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers, waardoor we de nodige kwaliteit en duurzaamheid kunnen garanderen.

Meer weten over de mogelijkheden?

Beginnen renoveren? Bel RenoZen en we maken graag een afspraak met u. Wij zorgen voor een voorstel op maat. Daarbij houden we uiteraard rekening met uw budget. Na het sluiten van de overeenkomst kan er ook een 3D-tekening uitgewerkt worden. Zo weet u meteen wat u kunt verwachten. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?