Badkamerrenovatie Aartselaar

Badkamer-
renovatie Aartselaar

Wij renoveren uw badkamer

RenoZen? Dat is een fraai gerenoveerde badkamer op maat. Wil u uw badkamer onder handen laten nemen, dan staan wij garant voor de perfecte totaalrenovatie. Wij realiseren jaarlijks meer dan honderd badkamers en beschikken over een vakkundig team aan specialisten met kennis van zaken. Wij staan garant voor een piekfijne badkamerrenovatie in Lubbeek en in gans Vlaams-Brabant. Met meer dan 10 jaar ervaring in de achterzak, geven we ook uw badkamer een compleet nieuwe uitstraling. 

Een persoonlijke benadering 

Als familiebedrijf hechten we ontzettend veel belang aan maatwerk en een persoonlijke aanpak. Bij ons bent u geen nummer, maar werkt u met een vaste contactpersoon. Wij staan u bij in het hele renovatieproject en gaan zelfs samen met u de materialen kiezen bij onze kwalitatieve leveranciers. Zo krijgt u steeds advies op maat en geniet u van een stressloze renovatie in Lubbeek. Wij ontzorgen u volledig. Van de afbraak van uw oude badkamer tot de professionele opkuis achteraf, wij regelen het voor u. Wij renoveren uw badkamer in Lubbeek binnen de 14 werkdagen met respect voor de gemaakte afspraken en deadlines. Op RenoZen kunt u bouwen en vertrouwen. 

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Maatwerk 

 

Bij RenoZen geen standaardaanpak, maar maatwerk. Wij werken inderdaad met een vast stappenplan, maar uw wensen staan centraal. Bij RenoZen kunnen we elke badkamerstijl aan en wij zorgen voor een geheel nieuwe beleving en ruimte. Wij tekenen uw badkamer in 3D uit, zodat u op voorhand weet waaraan u zich kunt verwachten. Wij gaan voor 100% tevredenheid. Onze klanten vormen onze beste publiciteit. Lees er gerust onze Google Reviews eens op na. 

Een totaalrenovatie van uw badkamer in Lubbeek 

Bij RenoZen zijn we gespecialiseerd in totaalrenovaties, waardoor we ons kunnen onderscheiden door focus en kwaliteit. Wij coördineren de werken van a tot z en garanderen een verbluffend resultaat. 

Meer weten over de mogelijkheden?

Overtuigd van onze meerwaarde en wenst u een offerte op maat? Maak een afspraak en we bespreken de mogelijkheden met u. Bij u thuis en/of in onze showroom te Antwerpen. De ideale plek om u te laten inspireren. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?