Badkamerrenovatie Mechelen

Badkamer-
renovatie Mechelen

Wij renoveren uw badkamer

Woonachtig in Mechelen en wil u uw badkamer laten renoveren? Dat zit u goed bij RenoZen. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in totaalrenovaties van badkamers. Ook in Mechelen hebben we al heel wat projecten mogen realiseren. Wij staan garant voor een renovatie van a tot z en een badkamer die perfect afgewerkt is. 

Uw badkamer volledig als nieuw 

Bij RenoZen gaan we niet over één nacht ijs. Wij luisteren naar uw noden, tekenen uw badkamer in 3D uit en gaan samen met u de materialen kiezen bij ons kwalitatieve partners. Wij gaan voor een zorgeloze badkamerrenovatie in Mechelen. Onze stielmannen weten van aanpakken, kennen hun vak en leveren geweldig werk. Bovendien zorgen we voor een minimale hinder en ruimen we na de werken alles netjes op. Als we klaar zijn is uw nieuwe badkamer meteen bruikbaar. 

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Binnen de 14 werkdagen klaar 

 

De totaalrenovatie van uw badkamer is binnen de 14 werkdagen klaar. Gedurende het hele proces mag u rekenen op een transparante communicatie. Bij RenoZen komt u niet voor verrassingen te staan. Wij renoveren jaarlijks meer dan 100 badkamers en beschikken over honderden tevreden klanten. Uw badkamerrenovatie in Mechelen? Die kan u met een gerust geweten aan ons toevertrouwen. 

Een totaalrenovatie van uw badkamer in Mechelen

Bij RenoZen voeren we enkel totaalrenovaties uit. Kleinere klussen laten we bewust links liggen, zodat we ons kunnen focussen. Wij kunnen alle stijlen badkamers aan en denken graag met u mee. Uw badkamerrenovatie in Mechelen wordt zo helemaal op maat afgewerkt. 

 

Meer weten over de mogelijkheden?

Wenst u uw badkamer aan te laten pakken? Geef ons een seintje en we luisteren graag naar uw wensen. Ongetwijfeld kunnen we ook uw badkamer een compleet nieuwe uitstraling geven. De offerte voor uw badkamerrenovatie in Mechelen is steeds vrijblijvend. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?