Badkamerrenovatie Meise

Badkamer-
renovatie Meise

Wij renoveren uw badkamer

Toe aan een nieuwe badkamer en op zoek naar een partner die uw badkamerrenovatie in Meise tot in de puntjes kan afwerken? Doe beroep op RenoZen. Wij zijn al jaren actief in het renoveren van badkamers op maat en zijn sinds kort ook actief in Vlaams-Brabant. Als familiebedrijf staan we garant voor een persoonlijke aanpak, maar we renoveren wel meer dan 100 badkamers per jaar. Onze ervaren vakmensen zijn stuk voor stuk toppers in hun vak en renoveren ook uw badkamer naar wens. 

De zekerheid van een totaalaanpak 

Bij RenoZen doen we enkel totaalrenovaties. Hiervoor werken we met een vast stappenplan dat al jaren zijn nut bewijst. Van eerste gesprek tot professionele opkuis na de werken in de badkamer: wij ontzorgen u volledig. Wij begeleiden u van a tot z, gaan mee de materialen kiezen bij onze toonaangevende partners en nemen u alle werk uit handen. Binnen de 14 werkdagen geniet u van uw droombadkamer en dit met een minimale overlast. Alle werkzaamheden worden netjes op elkaar afgestemd, zodat u snel over uw nieuwe badkamer beschikt.

 

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Een vaste contactpersoon 

Bij RenoZen beschikt u over een vaste contactpersoon die uw project opvolgt. Wij houden u steeds op de hoogte, denken mee en komen met oplossingen. Uw badkamerrenovatie in Meise is bij ons in betrouwbare handen. Bekijk gerust onze Google Reviews eens en lees wat onze klanten van ons vinden. Zij vormen al jaren onze beste ambassadeurs. Wij proberen keer op keer de verwachtingen te overtreffen en dat wordt duidelijk gewaardeerd. 

Elke stijl is mogelijk 

Bij RenoZen kunnen we elke stijl van badkamer realiseren. Uw wensen staan daarbij centraal. Uiteraard kunnen we met de nodige voorstellen op de proppen komen en denken we graag mee. Bovendien kennen we de valkuilen en helpen we als één van de weinige bedrijven mee bij het kiezen van de materialen. Uw vaste contactpersoon gaat mee en staat u met raad en daad bij. 

Meer weten over de mogelijkheden?

Wil u de zekerheid van een specialist, samen met een betrouwbare partner met ervaren vakmensen én een stevige garantie? Dan moeten we zeker eens rond tafel schuiven. We bekijken graag de situatie bij uw thuis om een correcte en vrijblijvende offerte op te maken. Bij ons geen addertjes maar duidelijke afspraken die worden nagekomen. Niet voor niets zijn we de voorbije jaren uitgegroeid tot een gewaardeerde specialist in het renoveren van badkamers in Antwerpen en Vlaams-Brabant. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?