Badkamerrenovatie Niel

Badkamer-
renovatie Niel

Wij renoveren uw badkamer

Woonachtig in Niel en wil u uw  badkamer laten renoveren? RenoZen klaart de klus. Al jaren zijn als familiebedrijf thuis in het renoveren van badkamers. Van A tot Z nemen we uw badkamer onder handen en zorgen we voor een piekfijne totaalrenovatie. Uiteraard staan uw wensen daarbij centraal. 

Complete ontzorging 

Bij RenoZen gaan we voor een volledige ontzorging. Bij een badkamerrenovatie in Niel hoeft u van niets wakker te liggen. Onze vakmensen renoveren uw badkamer tot in de kleinste hoekjes en we gaan voor niets minder dan een perfect resultaat. Wij houden u op de hoogte, u kunt steeds bij uw vaste contactpersoon terecht met vragen en gemaakte afspraken worden nagekomen. Binnen de 14 werkdagen beschikt u over een nieuwe badkamer.

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Doortastende begeleiding 

Al vanaf het eerste contact luisteren we naar uw wensen. Wij denken mee, tekenen uw badkamer uit en gaan zelfs mee de materialen kiezen. Wij werken met kwalitatieve leveranciers, zodat we vakwerk kunnen garanderen. Welke stijl u ook verkiest, onze vakmensen brengen het in orde. Wij gidsen u langs de valkuilen, geven raad en hanteren een correcte prijs voor uw badkamerrenovatie in Niel. Bij ons bent u geen nummer, maar wordt u persoonlijk begeleid. 

Een totaalrenovatie van uw badkamer in Niel 

Als badkamerspecialist zijn we actief in Antwerpen en Vlaams-Brabant. We hebben al een aantal badkamerrenovaties in Niel uitgevoerd. Jaarlijks renoveren we met onze mensen meer dan 100 badkamers. Onze tevreden klanten vormen onze beste publiciteit. Bekijk zeker onze Google Reviews eens. Wij streven steeds naar de perfect opgeleverde badkamer en dat wordt duidelijk gewaardeerd.  

Meer weten over de mogelijkheden?

Meer informatie over onze aanpak en het renoveren van uw badkamer in Niel? Contacteer ons en we bespreken de mogelijkheden graag samen met u. Reken op een gedetailleerde offerte en gaat u met ons in zee, dan tekenen we uw badkamer in 3D uit. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?