Badkamerrenovatie Nijlen

Badkamer-
renovatie Nijlen

Wij renoveren uw badkamer

Een badkamer laten renoveren in Nijlen. RenoZen doet het graag. Als specialist in totaalrenovaties verzorgen we uw renovatie tot in de puntjes. Een zorgeloze renovatie met een geweldig eindresultaat waar u jaren van geniet. Ook voor u is het mogelijk. 

Meer dan honderd badkamerrenovaties per jaar

Als familiebedrijf renoveren we al heel wat jaren badkamers. Meer dan honderd badkamers per jaar worden door onze stielmannen onder handen genomen. Daarbij waren ook een heel aantal badkamerrenovaties in Nijlen. Elk project behandelen we met evenveel zorg. Daarbij staan uw wensen steeds centraal. Wij luisteren, denken mee, komen met een voorstel op de proppen en finetunen tot u 100% tevreden bent. Over de werken hoeft u zich geen zorgen te maken. Die verlopen vlekkeloos. 

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Een gestroomlijnde aanpak 

Uw badkamerrenovatie in Nijlen wordt uitgevoerd volgens een geperfectioneerd stappenplan, dat al jaren meegaat. Elke stijl is mogelijk en elke badkamer kunnen we binnen de 14 werkdagen van A tot Z renoveren. Van binnenkomst tot opkuis door een professionele schoonmaakfirma. Tijdens het traject wordt u begeleid door uw vaste contactpersoon die vooraf trouwens ook mee de materialen gaat kiezen bij onze toonaangevende leveranciers. Wij laten u niet in de kou staan, maar zorgen voor een intense begeleiding. 

Een totaalrenovatie van uw badkamer in Nijlen

Bij RenoZen voeren we enkel totaalrenovaties uit. Wenst u uw badkamer in Nijlen te renoveren en zelf niets uit te voeren, dan is dit een kolfje naar onze hand. De mogelijkheden zijn immens en wij gidsen u naar een oplossing binnen uw budget en uw smaak past. Wij kennen onze stiel door en door en stellen deze kennis graag ter beschikking. 

Meer weten over de mogelijkheden?

Klaar om uw badkamer in Nijlen te laten renoveren? Laten we uw dromen bespreken. Wij luisteren graag naar uw wensen een voorstel is altijd vrijblijvend. Gaan we in zee met elkaar, dan werken we uw badkamer in 3D uit. Zo ziet u uw badkamer meteen tot leven komen. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?