Badkamerrenovatie Oud-Heverlee

Badkamer-
renovatie Oud-Heverlee

Wij renoveren uw badkamer

Uw badkamer in Oud-Heverlee onder handen laten nemen? Wenst u een badkamerrenovatie die tot in de puntjes verzorgd is en wordt uitgevoerd door ervaren stielmannen met kennis van zaken? Dan zit u goed bij ons. Bij RenoZen zijn we al jaren thuis in totaalrenovaties van badkamers in Antwerpen en Vlaams-Brabant. Wij ontzorgen u van a tot z en zorgen in geen tijd voor een compleet nieuwe badkamer op maat. 

Nieuwe badkamer in 14 dagen 

Meer dan 14 werkdagen hebben we niet nodig om uw badkamer een volledige make-over te geven. Wij breken uw oude badkamer af en zorgen voor een totaalrenovatie. Stressloos, snel en binnen de afgesproken deadline. De professionele opkuis achteraf zorgt ervoor dat u uw badkamer onmiddellijk kunt gebruiken. Wij werken al jaren volgens een vast stappenplan wat garant staat voor een perfect resultaat. Jaarlijks renoveren we bij RenoZen meer dan honderd badkamers en ook in Oud-Heverlee hebben we al een aantal badkamers gerenoveerd. 

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Op maat

Kiest u voor RenoZen dan kiest u voor een persoonlijke begeleiding. Wij begeleiden u doorheen het hele renovatieproject. Wij gaan met u de materialen kiezen, staan klaar voor uw vragen en volgen de werken nauwgezet op. Maatwerk is bij RenoZen evident en wij proberen aan al uw wensen te voldoen. Van strak en modern tot klassiek of tijdloos: wij realiseren uw droombadkamer, binnen uw budget. 

Een totaalrenovatie van uw badkamer in Oud-Heverlee

Bij RenoZen gaan we voor badkamerrenovaties van a tot z. Kleinere klussen doen we niet. Wij nemen de hele renovatie uit handen en zorgen voor een vlekkeloos resultaat. Daarbij werken we met kwalitatieve partners en leveranciers, die de nodige zekerheid en garantie bieden. Wij gaan voor een badkamer waar u jaren van kunt genieten. 

Meer weten over de mogelijkheden?

Meer weten over de mogelijkheden? 

Wenst u een offerte voor uw badkamerrenovatie in Oud-Heverlee? Contacteer ons en we komen graag naar u toe. Wij werken een vrijblijvende offerte uit op maat. Werkt u met ons samen, dan maken we een tekening in 3D, zodat u op voorhand weet wat u mag verwachten. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?