Badkamerrenovatie Overijse

Badkamer-
renovatie Overijse

Wij renoveren uw badkamer

Een grondige badkamerrenovatie in Overijse? Bel RenoZen. Bij RenoZen zijn we al meer dan 10 jaar thuis in totaalrenovaties van badkamers. Jaarlijks renoveren we meer dan 100 badkamers en onze vakmensen hebben dan ook heel wat ervaring. Wij doen enkel complete renovaties, waardoor we ons kunnen focussen en we elke stijl van badkamer kunnen realiseren. Ons team is perfect op elkaar ingespeeld, waardoor we een zorgeloze badkamerrenovatie kunnen garanderen. We zijn actief in zowel Vlaams-Brabant als Antwerpen. 

Een badkamer om van te dromen 

Als specialist in badkamerrenovaties genieten we een zeer goede reputatie. Als familiebedrijf houden we de communicatielijnen kort, denken we met u mee en krijgt u een vaste contactpersoon. Wij gaan met u mee de materialen kiezen, tekenen de badkamer tot in de puntjes uit en ontzorgen u volledig. Met ons stappenplan bent u zeker van een badkamerrenovatie in Overijse binnen de 14 werkdagen. Wij beperken de hinder tot een minimum en volgen de planning nauwgezet. Gedurende het hele renovatieproject blijven we vlot bereikbaar. 

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Glasheldere afspraken

Kiezen voor RenoZen, is opteren voor glasheldere afspraken en transparante prijzen. Wij respecteren deadlines en uw vaste contactpersoon houdt u steeds op de hoogte. Wij hebben duizenden badkamerrenovaties achter de rug, waaronder ook enkele in Overijse. Kiezen voor ons, is opteren voor kwalitatieve materialen van bekende leveranciers. Wij gaan voor niet minder dan 100% tevredenheid en u geniet van een stevige garantie. 

Een totaalrenovatie van uw badkamer in Overijse 

Bij RenoZen zijn we gespecialiseerd in totaalrenovaties. Wij nemen uw badkamer van A tot Z onder handen. Van afbraak tot professionele opkuis achteraf: wij laten niets aan het toeval over. Bij ons geen half werk, maar een droombadkamer waar u tientallen jaren van geniet. 

Meer weten over de mogelijkheden?

Overtuigd van onze meerwaarde en wenst u een offerte op maat? Maak een afspraak en we bespreken de mogelijkheden met u. Bij u thuis en/of in onze showroom te Antwerpen. De ideale plek om u te laten inspireren. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?