Badkamerrenovatie Putte

Badkamer-
renovatie Putte

Wij renoveren uw badkamer

Is uw badkamer toe aan een renovatie? Daar weten we bij RenoZen wel raad mee. Een totaalrenovatie is helemaal ons ding en al meer dan 10 jaar renoveren we badkamers. Ook in Putte hebben we al een aantal badkamers mogen renoveren. Reken op sterk vakwerk, een heldere communicatie en een pareltje van een badkamer. 

Totaalrenovaties van A tot Zen

Badkamerrenovaties hebben voor ons na al die jaren geen geheimen meer. Wij renoveren uw badkamer in Putte in gelijk welke stijl. Onze vakmensen hebben kennis van de nieuwste technieken, maar uw wensen staan altijd centraal. Wij zorgen voor een stressloze renovatie en nemen werkelijk alles uit handen. Zelfs de opkuis achteraf door een professionele schoonmaakfirma, wordt door ons geregeld. Wij leveren een instapklare badkamer af. 

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Binnen de 14 werkdagen klaar 

De totaalrenovatie van uw badkamer is binnen de 14 werkdagen klaar. Gedurende het hele proces mag u rekenen op een heldere communicatie. Bij RenoZen komt u niet voor verrassingen te staan. Wij renoveren jaarlijks meer dan 100 badkamers en volgen daarbij een vast stappenplan. U wordt persoonlijk begeleid en als één van de weinige bedrijven, gaan we ook samen met u bij de leveranciers de materialen kiezen. Zo gidsen we u langs de valkuilen, kunnen we u adviseren en streven we samen naar de perfecte badkamerrenovatie in Putte. 

Een totaalrenovatie van uw badkamer in Putte

Bij RenoZen voeren we enkel totaalrenovaties uit. Door ons te focussen en onze mensen goed in te zetten, kunnen we kwaliteit garanderen. Meedenken, adviseren op maat en goede partners vormen enkele belangrijke troeven. Voor minder dan maatwerk gaan we niet. 

Meer weten over de mogelijkheden?

Uw badkamer renoveren in Putte? Bel ons en we luisteren graag naar uw wensen. Ongetwijfeld kunnen we ook voor u een geweldige badkamer realiseren. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?