Badkamerrenovatie Ranst

Badkamer-
renovatie Ranst

Wij renoveren uw badkamer

Een badkamer in Ranst laten renoveren? Laat dat maar aan RenoZen over. Wij zijn al meer dan tien jaar thuis in het renoveren van badkamers. Wij gaan resoluut voor totaalrenovaties die tot in de puntjes verzorgd zijn en helemaal zijn afgestemd op de wensen van de klant. Ook in Ranst hebben we de voorbije jaren heel wat badkamers mogen renoveren. Reken maar op ons ervaren team om uw badkamer een nieuwe look te geven. 

Razendsnel een nieuwe badkamer 

Maximaal 14 werkdagen, meer hebben we niet nodig om uw badkamer compleet te renoveren. Onze vakmensen renoveren snel en vakkundig. Wij renoveren van a tot z en zorgen voor de volledige coördinatie. Wij noemen het zorgeloos renoveren. Bij RenoZen werken we volgens een heldere planning, staan u steeds met raad en daad bij en met vragen kunt u steeds bij uw vaste contactpersoon terecht. Een badkamer renoveren hoeft helemaal geen zware klus te zijn, dat bewijzen we dag na dag.

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Luisteren naar uw wensen 

 

Bij het renoveren van uw badkamer in Ranst, staan uw wensen centraal. Wij luisteren naar uw noden, komen met een voorstel op maat en gaan mee de materialen kiezen. Zo bent u zeker van kwaliteit en uiteraard geven we het nodige advies. Wij garanderen een stressvrije renovatie en een piekfijn eindresultaat. Binnen uw budget en in de door u gewenste stijl. Na de werken komt een professionele schoonmaakfirma uw badkamer poetsen zodat u deze meteen in gebruik kunt nemen. 

Een totaalrenovatie van uw badkamer in Ranst

Klein of groot, bij RenoZen maken we optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en zorgen we voor een fantastische badkamer. U geniet van garantie, maakt gebruik van de beste materialen en bent er zeker van dat uw badkamer jaren meegaat. Tijdens de werken staan we altijd klaar voor al uw vragen en u mag rekenen op de persoonlijke aanpak van een familiaal bedrijf. 

Meer weten over de mogelijkheden?

Kiezen voor RenoZen is opteren voor een prachtige badkamer en een zorgeloze renovatie. Dat bewijzen we al jaren. Contacteer ons voor een afspraak en we bespreken graag de mogelijkheden met u. Gaat u met ons in zee, dan tekenen we met plezier een 3D-ontwerp voor u uit. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?