Badkamerrenovatie
Bril Antwerpen

Badkamerrenovatie in Antwerpen

Bij de familie Bril in Antwerpen namen we in 2020 de badkamer, de aanpalende hal en het gastentoilet onder handen. De stijl werd in de drie ruimtes consequent doorgetrokken. In 2022 werd een tweede badkamer gerenoveerd. 

Wensen en materiaalkeuzes

Een deel van de bovenverdieping was aan renovatie toe. Door het gebruik van witte materialen en zandkleurige tegels, kwamen we tegemoet aan de wens van de klant om het geheel licht en open te houden. De vloertegel werd doorgetrokken in badkamer, hal en toilet. Op een deel van de muren komt diezelfde tegel terug, maar dan in een groot rechthoekig formaat zodat de muren optisch verlengd worden. Het witte acryl bad Pool Corner, de kunstmarmeren Newforce doucheplaat, de douchewand en het wit gepoederlakte Molto meubel werden gekozen uit de huiscollectie van Desco. In de hal werd een kast op maat voorzien in dezelfde kleur. Het kraanwerk van Hansgrohe zorgt voor de finishing touch. 

Het resultaat

De badkamer, hal en toilet werden omgetoverd tot een oase van licht en rust. Het consequent doortrekken van kleuren en materialen in de drie ruimtes zorgt ervoor dat alles als één groter geheel aanvoelt. Een kleine ingreep met een groot resultaat. 

Hebt u interesse in een badkamerrenovatie zoals deze in Antwerpen?