Badkamerrenovatie
De Voogt Berchem

Badkamerrenovatie in Berchem

Bij de familie De Voogt werden zowel de badkamer als de dressing gerenoveerd. De badkamer verhuisde naar een aanpalende (grotere) ruimte en de oude badkamer werd omgevormd tot een praktische dressing en apart gastentoilet.

Wensen en materiaalkeuzes

Er was nood aan een grotere badkamer waar zowel douche, bad als dubbel lavabomeubel voorzien werden. Daarom werd een aanpalende extra slaapkamer omgevormd tot nieuwe badkamer. Op de houten ondergrond wenste de klant betegeling, dus er werden nieuwe OSB-platen en een ontkoppelingsmat geplaatst zodat er betegeld kon worden. Het walnoten meubel met zwart marmeren lavabo schept een specifieke sfeer. De zwarte kranen van Nobili en de douchewand met rookglas en zwarte profielen zorgen voor een mooi geheel. Door een afgewerkt (niet betegeld) ovale bad in matte acryl tegen de wand te plaatsen, werd er voldoende ruimte gecreëerd en oogt het geheel niet te zwaar.

Het resultaat

Een meer dan geslaagde renovatie die heeft geresulteerd in veel comfort. Door de functie van bestaande kamers te wisselen werd er voldoende extra functionele ruimte gecreëerd.

Hebt u interesse in een badkamerrenovatie zoals deze in Berchem?