Badkamerrenovatie
Van Den Bossche Antwerpen

Badkamerrenovatie in Antwerpen

Een herenhuis in Antwerpen voorzien van een verzorgde badkamer met toilet? Doen we! De gewenste functionaliteiten waren glashelder en ook extra opbergruimte voor de wasmachine en de droogkast waren een expliciete vraag. 

Wensen en materiaalkeuzes

De verwachtingen van de familie Van Den Bossche waren duidelijk: een volledig nieuwe badkamer en toilet in een moderne look & feel, met kwalitatieve materialen.

Daarbij waren de was- en droogmachine al jaren een doorn in het oog. Deze netjes wegwerken in een kast was dan ook een prioriteit. 

Met een wit maatwerk meubel met notelaar en een op maat afgewerkt lavabomeubel, overtroffen we de verwachtingen. Daarbij gingen we voor een combinatie met mat zwarte inbouwkranen van Nobili en een bad in solid surface. 

Het geheel werd afgewerkt met vloer- en wandtegels in betonlook, waarbij het grote formaat tegels voor een optische vergroting van de ruimte zorgt. 

De finishing touch kwam er met de Looox doucheplank, perfect matchend met de Carrodrain douchegoot. 

Het resultaat

Een stijlvolle badkamer en apart toilet in warme houttinten en met gebruik van mooie materialen. Beide machines werden netjes weggewerkt, waarbij de nissen in notelaar in zowel badkamer als toilet voor een verbindende factor zorgen.

Hebt u interesse in een badkamerrenovatie zoals deze in Antwerpen?