Badkamerrenovatie
Verhulst Wilrijk

Badkamerrenovatie in Wilrijk

De familie Verhulst liet niet enkel de badkamer door RenoZen renoveren, ook de aangrenzende slaapkamer werd onder handen genomen. Een aanpak die ervoor zorgt dat beide ruimtes nog beter bij elkaar aansluiten. 

Wensen en materiaalkeuzes

Een stukje slaapkamer werd bij dit project opgeofferd voor een grotere badkamer. Structureel werden dan ook enkele bestaande muren weggehaald en nieuwe wanden geplaatst. 

Door de badkamer niet enkel te verruimen, maar ook wat te verhogen, werd een eiland gecreëerd met een op maat gemaakt lavabomeubel, dat ook dienst doet als bankje en opbergruimte. Het meubel loopt dan ook handig door onder de raampartij. 

Warme houttinten werden gecombineerd met een betonlook vloer. Het vrijstaande bad in mat solid surface zorgt voor bijkomende rust en verbinding. 

Het kraanwerk? Dat komt uit de Live-collectie van het Italiaanse Nobili voor de inbouwkranen, terwijl de Up-reeks instond voor de lavabokranen in mat zwart. 

Het resultaat

Een badkamer die pure rust uitstraalt met een hoge zen factor. Een eerder benepen badkamer werd omgetoverd tot een waar pareltje met een zee aan ruimte en opbergmogelijkheden. 

Hebt u interesse in een badkamerrenovatie zoals deze in Wilrijk?