Badkamerrenovatie
Vertriest Ranst

Badkamerrenovatie in Ranst

Bij de familie Vertriest in Ranst gingen we voor een complete badkamerrenovatie van A tot Zen. Oude deuropeningen werden dichtgemaakt en vervangen door nieuwe. Zo werd de verouderde badkamer omgevormd tot een moderne ruimte, voorzien van alle gemakken en comfort. De kers op de taart? De leuke accenten die het geheel compleet maken. 

Wensen en materiaalkeuzes

Het contrast tussen zwart en wit was voor de klant essentieel. Ook de rechtstreekse connectie met de slaapkamer was een vereiste. Beide aspecten werden op een natuurlijke manier ingevuld. Enerzijds werd er gekozen voor een gedeeltelijke betegeling met keramische zwarte tegels in marmerlook, aangevuld met zwart (inbouw)kraanwerk van Vola. Anderzijds werd een nieuwe dubbele deuropening met schuifdeur voorzien, aansluitend op de slaapkamer. 

Het lavabomeubel en de bijhorende spiegel werden door RenoZen op maat gemaakt, net als de douchewand. De prachtige schabben van Alape maken het strakke, praktische plaatje compleet. De indirecte ledverlichting achter het nieuwe valse plafond vormt de finishing touch.

Het resultaat

Een elegante en verfijnde badkamer. Strak maar toch warm en huiselijk. Een prachtig hedendaags resultaat met maatwerk dat het geheel naar een hoger niveau tilt. De hoogwaardige materiaalkeuze en indirecte verlichting zorgen voor een echt ‘wow’-effect. De brede inloopdouche wordt slim verwarmd door het strategisch plaatsen van de radiator.  

Hebt u interesse in een badkamerrenovatie zoals deze in Ranst?