Badkamerrenovatie
Santy Mechelen

Badkamerrenovatie in Mechelen

In Mechelen realiseerde RenoZen de badkamerrenovatie bij de familie Santy. Een mooie badkamer met accenttegel en voldoende opbergruimte.

Wensen en materiaalkeuzes

Een mooie badkamer met voldoende bergruimte en een leuk accent. Dit waren de duidelijke wensen van de familie Santy. De gekleurde tegels, geplaatst in visgraat motief, zorgen voor een speelse toets in de rustige badkamer. Extra bergruimte werd voorzien door het plaatsen van maatwerk schabben in de nis achter de douche. Het mat zwarte kraanwerk is van Nobili. Het Molto meubel en de opbouw lavabo’s werden aangeschaft bij Desco, net als het Paspartoe douchepaneel met zwarte profielen. In de douche werd gewerkt met een inbouw colour box van het merk Looox: praktisch en makkelijk in onderhoud.

De badkamer werd tot in de puntjes afgewerkt door de raambekleding van Bisschop Curious Cases te Wilrijk. Door de bekleding van plafond tot vloer te voorzien, wordt de badkamer optisch hoger gemaakt.

Het resultaat

De combinatie van de neutrale kleur van vloer- en muurtegels met de gekleurde accenttegel in de douche zorgt voor een rustig geheel met net dat beetje extra. Voldoende opbergruimte werd ook voorzien dus zeker een geslaagde renovatie!

Hebt u interesse in een badkamerrenovatie zoals deze in Mechelen?