Badkamerrenovatie Rijkevorsel

Badkamer-
renovatie Rijkevorsel

Wij renoveren uw badkamer

Uw badkamer laten renoveren in Rijkevorsel? Bij RenoZen zit u goed. Jaarlijks renoveren we honderden badkamers. Wij gaan steeds voor totaalrenovaties van a tot z. Elke badkamer wordt met evenveel zorg gerenoveerd door ons team aan vakmensen. Wij luisteren naar uw wensen en komen met een voorstel op maat op de proppen. Ons ervaren team staat garant voor glasheldere afspraken en een piekfijne oplevering van uw nieuwe badkamer. 

Wij realiseren uw badkamer tot in de puntjes

Ons team beschikt over een massa aan ervaring. Binnen de 14 werkdagen slagen we erin u een nieuwe badkamer te bezorgen. Ook in Rijkevorsel hebben we al heel wat projecten mogen realiseren. Wij nemen de volledige coördinatie op ons, waardoor u geen stress hebt en snel kunt genieten van een piekfijne badkamer. Van het slopen van uw oude badkamer tot de professionele schoonmaak achteraf: wij hebben het onder controle. U krijgt een vaste contactpersoon, waardoor u steeds snel een antwoord krijgt op al uw vragen. Wij maken het renoveren van een badkamer zo stressvrij mogelijk. 

 

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Uw wensen centraal 

Bij RenoZen luisteren we naar uw wensen. Wij kunnen alle stijlen aan en geen enkele uitdaging gaan we uit de weg. Daarbij streven we steeds naar kwalitatieve oplossingen. We werken dan ook met toonaangevende leveranciers en gaan mee met u de materialen kiezen. Bij ons wordt u niet aan uw lot overgelaten. Uw tevredenheid staat voor ons centraal. Niet voor niets genieten we een uitstekende reputatie. Bij ons geen half werk, maar een badkamer die gezien mag worden en waar u jarenlang van kunt genieten. 

Een totaalrenovatie van uw badkamer in Rijkevorsel 

Een totaalrenovatie in Rijkevorsel? Met RenoZen als partner komt het in orde. Glasheldere afspraken vormen de basis, terwijl u steeds geniet garantie. Onze ervaren vakmensen kennen hun stiel en ook tijdens de werken blijven we steeds bereikbaar. De persoonlijke aanpak van een familiaal bedrijf, dat is waar u bij RenoZen op mag rekenen.

Meer weten over de mogelijkheden?

Kiezen voor RenoZen, dat is kiezen voor een persoonlijke aanpak, maatwerk en een zorgeloze badkamerrenovatie. Keer op keer trachten we de verwachtingen te overtreffen. Maak een afspraak en we bespreken graag samen uw plannen. Uw droombadkamer ligt binnen handbereik. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?