Badkamerrenovatie Rotselaar

Badkamer-
renovatie Rotselaar

Wij renoveren uw badkamer

Toe aan een nieuwe badkamer en woont u in Rotselaar? Ook daar kan u op RenoZen rekenen. Wij zijn al jaren thuis in totaalrenovaties van badkamers en de regio Vlaams-Brabant heeft voor ons geen geheimen. Jaarlijks renoveren we meer dan honderd badkamers en we tellen heel wat tevreden klanten. Wij realiseren uw droombadkamer op maat in een mum van tijd, met minimale hinder en binnen de afgesproken termijn. Keer op keer overtreffen we de verwachtingen en gaan we voor een piekfijne badkamer. Als familiebedrijf nemen we geen genoegen met half werk en gaan we voor het perfecte eindresultaat. Vraag het gerust aan onze klanten of sla er even onze Google Reviews op na. 

Een totaalbegeleiding van A tot Z 

Kiezen voor RenoZen, is opteren voor een totaalaanpak. Vanaf het eerste gesprek zorgen we voor een vaste contactpersoon én een complete begeleiding. Wij tekenen uw badkamer uit, gaan mee de materialen kiezen én u mag rekenen op een team aan ervaren vakmensen die uw badkamerrenovatie in Rotselaar tot een goed einde brengen. Wij realiseren een nieuwe badkamer binnen de 14 werkdagen. Een vaste werkwijze garandeert dat alles goed verloopt en als we klaar zijn, na de professionele schoonmaak, is uw badkamer onmiddellijk bruikbaar. Wij coördineren de werken van a tot z en laten niets aan het toeval over. Bij RenoZen kunt u altijd terecht.

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Wij staan voor kwaliteit 

Bij RenoZen werken we samen met toonaangevende partners, zodat we u de nodige kwaliteit kunnen garanderen. Wij ontzorgen u volledig en het is een geruststelling te weten dat u over een goede garantie beschikt. Onze vakmensen hebben stuk voor stuk jaren ervaring en weten perfect waar ze mee bezig zijn. We mogen dan misschien niet de goedkoopste zijn, we leveren badkamers van topkwaliteit die duurzaam zijn en jaren meegaan. 

Uw wensen staan centraal

Wij luisteren steeds naar uw wensen, geven advies en pakken uw badkamerrenovatie in Rotselaar doortastend aan. Wij kunnen alle mogelijke stijlen realiseren en hebben tal van referenties. Bekijk zeker de door ons gerealiseerde projecten eens om inspiratie op te doen.

Meer weten over de mogelijkheden?

Toe aan een nieuwe badkamer en wenst u een zorgeloze renovatie? Maak een afspraak. Wij bekijken samen met u de mogelijkheden en zorgen voor een offerte op maat. Na het opstarten heeft u binnen de 14 werkdagen een prachtige badkamer.

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?