Badkamerrenovatie Rumst

Badkamer-
renovatie Rumst

Wij renoveren uw badkamer

Wenst u een badkamer te laten renoveren in Rumst? Bel RenoZen. Als badkamerspecialist renoveren we meer dan honderd badkamers per jaar. Stuk voor stuk totaalprojecten die met kwalitatieve materialen en heel veel zorg worden afgewerkt. Ons team aan vakmensen is thuis in badkamerrenovatie en tovert ook uw badkamer om in een nieuw pareltje. 

Binnen de 14 dagen een nieuwe badkamer 

14 dagen, meer is er niet nodig om een nieuwe badkamer te realiseren. Wij werken snel, vakkundig en volgens een vast stappenplan dat al jaren zijn meerwaarde bewijst. Wij hanteren duidelijke afspraken, ontzorgen u volledig en nemen het renoveren volledig uit handen. Alles wordt doorgesproken, wij gaan met u de materialen kiezen en werken binnen uw budget. Reken bij RenoZen op een persoonlijke aanpak om maat. Als familiebedrijf kunnen we snel schakelen en blijven we bereikbaar, ook tijdens en na de werken.

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Alle stijlen mogelijk 

Welke stijl badkamer u ook wenst, wij realiseren het. Van modern tot klassiek: wij hebben het al gedaan. Wij kennen de materialen, weten wat mogelijk is en hebben ook al heel wat badkamerrenovaties in Rumst achter de rug. Deadlines en afspraken zijn heilig voor ons en keer op keer trachten we de verwachtingen te overtreffen. Wij werken met zo weinig mogelijk hinder, zorgen voor een professionele schoonmaak na de badkamerrenovatie en werken alles tot in de kleinste details af. Niet voor niets genieten we een uitstekende reputatie in de regio. 

Een totaalrenovatie van uw badkamer in Rumst

Uw totaalrenovatie van uw badkamer in Rumst? Vertrouw maar op ons. U krijgt een vaste contactpersoon, wij denken met u mee en kunnen met alle mogelijke stijlen overweg. Zorgeloos renoveren, daar gaan we voor. Daarbij werken we met kwalitatieve partners en leveranciers zodat we topkwaliteit kunnen garanderen. Uiteraard geniet u sowieso van garantie en gaan we onze verantwoordelijkheid niet uit de weg. 

 

Meer weten over de mogelijkheden?

Renoveren met RenoZen, dat is relaxed renoveren. Uw nieuwe badkamer in Rumst kunt u met een gerust gevoel aan ons overlaten. Wij zijn als specialist niet aan ons proefstuk toe en maken ook van uw badkamer een juweeltje. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?