Badkamerrenovatie Schilde

Badkamer-
renovatie Schilde

Wij renoveren uw badkamer

Woont u in Schilde en wenst u uw badkamer te laten renoveren? Bij RenoZen helpen we u graag. Als ervaren specialisten in badkamerrenovaties hebben we al heel wat projecten in Schilde mogen realiseren. Wij verzorgen totaalrenovaties van a tot z. Wil u genieten van een zorgeloze renovatie van uw badkamer en genieten van een prachtig resultaat? Bekijk enkele van onze referenties en lees onze reviews. Wij leveren keer op keer vakwerk. 

Binnen de 14 dagen een nieuwe badkamer 

Omdat we met een vast stappenplan werken, kunnen we elke badkamer binnen de 14 werkdagen realiseren. Onze stielmannen hebben de nodige ervaring, renoveren jaarlijks tientallen badkamers en zijn op elkaar ingespeeld. Wij werken samen met toonaangevende leveranciers, staan altijd aan uw zijde en gaan zelfs mee de materialen met u kiezen. Wij geven advies, denken mee en gaan voor de meest optimale badkamer. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan, want als familiaal bedrijf houden we de communicatielijnen kort. Bovendien krijgt u een vaste contactpersoon bij wie u altijd terecht kan. 

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Een badkamer in de door u gewenste stijl 

Van strak en modern tot heerlijk rustiek: wij renoveren alle badkamers. Met onze ruime ervaring weten we wat kan en gidsen we u ook langs de valkuilen. Wij respecteren afspraken, communiceren helder over de prijs en zorgen voor duidelijke offertes. Bij ons geen loze beloften maar een piekfijne badkamerrenovatie in Schilde. Tijdens de werken veroorzaken we zo weinig mogelijk hinder en na de professionele eindopkuis kunt u onmiddellijk gebruik maken van uw nieuwe badkamer. 

Een totaalrenovatie van uw badkamer in Schilde

Niet twijfelen, contacteer RenoZen en ga voor een stressloze badkamerrenovatie. Bij ons geen half werk, maar een doortastende aanpak met resultaat. Het spreekt voor zich dat we garantie geven en ook na de werken blijven we bereikbaar. Onze leveranciers en partners garanderen materialen van topkwaliteit. Bij RenoZen gaan we resoluut voor meerwaarde op lange termijn en dat weten onze tevreden klanten duidelijk te waarderen. 

Meer weten over de mogelijkheden?

Meer weten? Contacteer ons voor een afspraak bij u thuis of bij ons in de showroom. Sowieso komen we ook altijd ter plaatse. Wij maken u graag een vrijblijvende offerte op maat op. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?