Badkamerrenovatie Schoten

Badkamer-
renovatie Schoten

Wij renoveren uw badkamer

Uw badkamer laten renoveren in Schoten? RenoZen klaart de klus. Wij zijn al jaren thuis in het renoveren van badkamers op niveau. Kiezen voor RenoZen, is opteren voor vakwerk en een zorgeloze badkamerrenovatie in Schoten. Wij leveren een perfecte badkamer op, volledig in lijn met uw wensen en noden. Onze beste reclame? De meer dan honderd tevreden klanten die we jaarlijks van een nieuwe badkamer voorzien. Een totaalrenovatie van een badkamer kan in geen betere handen zijn. 

Razendsnel de perfecte badkamer 

RenoZen, dat is persoonlijk advies, een doortastende aanpak en een vast stappenplan. Binnen de 14 werkdagen zorgen onze mensen voor een nieuwe badkamer in Schoten. De stielmannen waarmee we werken zijn op elkaar ingespeeld, deadlines worden gehaald en afspraken nagekomen. Zo geniet u van een zorgeloze badkamerrenovatie. Wij begeleiden u van a tot z in het traject. Van intakegesprek tot het kiezen van de materialen bij onze leveranciers en een tijdige oplevering. Op RenoZen kunt u bouwen en vertrouwen.

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Uw wensen staan centraal 

Bij RenoZen luisteren we naar uw wensen, geven we advies en voeren we uw badkamer tot in de puntjes uit. Modern, strak, lekker retro of klassiek? Wij hebben al alle stijlen gerealiseerd. Wij hebben ook al heel wat badkamerrenovaties in Schoten op ons palmares, vraag dus gerust naar onze referenties. Wij zorgen voor een uitgetekende badkamer op maat, die volkomen aan uw verwachtingen voldoet. Uiteraard voorzien we ook garantie op al onze werkzaamheden en materialen. 

Een totaalrenovatie van uw badkamer in Schoten 

Wenst u uw badkamer te laten renoveren? Contacteer ons en we bespreken graag samen met u wat er kan. Wij voeren enkel totaalprojecten uit van a tot z, waardoor we ons kunnen focussen. Ga je in zee met ons, dan kies je voor een zorgeloze aanpak en een vaste contactpersoon die u gedurende het hele traject en ook nog daarna bijstaat. 

Meer weten over de mogelijkheden?

Meer weten? Contacteer ons voor een afspraak bij u thuis of bij ons in de showroom. Wij komen ook altijd ter plaatse om op te meten en de huidige situatie te bekijken. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?