Badkamerrenovatie Sint-Genesius-Rode

Badkamer-
renovatie Sint-Genesius-Rode

Wij renoveren uw badkamer

Toe aan een nieuwe badkamer in Sint-Genesius-Rode? Bij RenoZen zijn we al meer dan tien jaar thuis in badkamerrenovaties. Wij zorgen voor een badkamerrenovatie van a tot z, waarbij u met minimale hinder, snel over een gloednieuwe badkamer beschikt. Wij beschikken over een ervaren team aan vakmensen die thuis zijn in het renoveren van badkamers. Per jaar renoveren we meer van 120 badkamers en dit zowel in Antwerpen als in Vlaams-Brabant. Daarbij ontzorgen we onze klanten volledig en staan we garant voor een stressloze totaalverbouwing.

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Gegarandeerd een piekfijne badkamer

Wij hebben al meer dan 10 jaar het renoveren in de vingers. Wij breken uw bestaande badkamer af, plaatsen een nieuwe en zorgen voor een professionele schoonmaak achteraf. Binnen de 14 werkdagen geniet u van een compleet nieuwe badkamer in Sint-Genesius-Rode. Daarbij gaan we niet over één nacht ijs, maar werken we volgens een vast stappenplan. Op die manier kunnen we afgesproken deadlines moeiteloos halen. Wij werken met een vast stappenplan zodat ook uw badkamerrenovatie in Sint-Genesius-Rode tijdig klaar is. Met onze persoonlijke dienstverlening, waarbij u over een vaste contactpersoon beschikt, maken we helemaal het verschil. 

Wij denken met u mee

Reken op gedegen advies van start tot stop. Wij kiezen samen met u de materialen bij onze leveranciers en geven u graag onze ervaringen mee. Wij luisteren naar uw wensen en vertalen deze naar concrete oplossingen. De communicatie loopt vlot en wij zijn makkelijk bereikbaar. Uw badkamerrenovatie in Sint-Genesius-Rode is bij ons in betrouwbare handen. Vraag het gerust aan onze meer dan 100 tevreden klanten per jaar. 

Meer weten over de mogelijkheden?

Elke stijl is mogelijk 

Elke mogelijke stijl van badkamer kunnen we voor u realiseren. Van strak en modern tot landelijk: wij klaren de klus. Daarbij werken we steeds met kwalitatieve materialen die jaren meegaan. Zo geniet u lang van de door ons gerealiseerde badkamer. 

Laat uw badkamer renoveren in Sint-Genesius-Rode 

Wenst u een vrijblijvende afspraak/offerte voor uw badkamerrenovatie in Hoeilaart? Geef ons een seintje. Wij reageren snel en bezorgen u met plezier bijkomende informatie. Ook in onze showroom in Antwerpen ontvangen we u met open armen.

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?