Badkamerrenovatie Sint-Katelijne-Waver

Badkamer-
renovatie Sint-Katelijne-Waver

Wij renoveren uw badkamer

Een nieuwe badkamer? RenoZen! Wij renoveren al jaren badkamers en zorgen voor een zorgeloze badkamerrenovatie in Sint-Katelijne-Waver. Ons ervaren team aan vakmensen staat garant voor een vlot verlopend totaalproject, waarbij uw oude badkamer snel en professioneel wordt vervangen door een nieuwe badkamer op maat. Wij denken met u mee, zorgen voor een droombadkamer en dit zonder dat u ook maar enige stress ervaart. 

Een aanpak die werkt 

Bij RenoZen laten we niets aan het toeval over. Wij hebben onze aanpak gedurende de voorbije jaren geperfectioneerd en al onze vakmensen zijn perfect op elkaar ingespeeld. Wij realiseren uw totaalrenovatie binnen de 14 werkdagen, zorgen voor zo weinig mogelijk hinder en leveren uw badkamer piekfijn op. Bij RenoZen zijn afspraken helder en we staan u met raad en daad bij. Reken op een complete begeleiding en we gaan zelfs samen met u de materialen kiezen bij onze leveranciers. 

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Luisteren naar uw wensen 

Gelijk welke stijl van badkamer, wij zijn in staat deze te realiseren. Wij luisteren, denken mee en komen met oplossingen op maat voor uw badkamerrenovatie in Sint-Katelijne-Waver. Wij kennen ook de valkuilen en gidsen u naar de beste en mooiste oplossingen. Jaarlijks realiseren we meer dan honderd badkamerrenovaties en we kennen onze stiel dan ook door en door. Ook in Sint-Katelijne-Waver hebben we al heel wat projecten mogen afronden. Bent u op zoek naar een perfect afgewerkte badkamer op maat? Dan zit u goed bij ons. 

Een totaalrenovatie van uw badkamer in Sint-Katelijne-Waver

Wenst u binnen de 14 werkdagen een badkamer die perfect aan uw verwachtingen voldoet en die na de professionele opkuis onmiddellijk bruikbaar is? Dat regelen we voor u. Wij zijn thuis in totaalrenovaties van badkamers en leveren keer op keer vakwerk. Zit u toch met vragen, dan kan u steeds bij uw vaste contactpersoon terecht.

Meer weten over de mogelijkheden?

De mogelijkheden van uw nieuwe badkamer bespreken? Maak een afspraak en we komen graag bij u langs. Ook in onze showroom bent u steeds welkom. Wij denken graag mee en komen met een prachtige badkamer in de door u gewenste stijl op de proppen. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?