Badkamerrenovatie Ternat

Badkamer-
renovatie Ternat

Wij renoveren uw badkamer

Droomt u al langer van een fraaie, nieuwe badkamer? Bij RenoZen helpen we u graag deze droom te verwezenlijken. Al heel wat jaren staan we garant voor badkamerrenovaties op maat. Ook in Vlaams-Brabant zijn we actief en hebben we al heel wat projecten mogen realiseren. Wij zorgen voor een stressloze renovatie van a tot z. Wij coördineren de werken, zetten de beste vakmensen aan het werk en leveren tijdig uw nieuwe badkamer op. Een pareltje dat tot in de puntjes is afgewerkt en waar u onmiddellijk gebruik van kunt maken. Daar zorgt onze professionele schoonmaakdienst wel voor. 

Een stappenplan dat werkt 

Bij RenoZen doen we enkel totaalrenovaties en hanteren we een vast stappenplan. Deze werkwijze zorgt voor een soepel verloop van uw badkamerrenovatie. Binnen de 14 werkdagen realiseren we uw nieuwe badkamer. Timings worden nagekomen en we werken met de beste materialen van toonaangevende leveranciers. Samen met u gaan we de materialen kiezen en doorheen het hele traject kunt u rekenen op het advies van uw vaste contactpersoon. Wij laten u niet aan uw lot over, maar zorgen voor een geweldige ervaring. 

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Wij denken met u mee 

Als specialist in badkamerrenovaties in Tervuren, denken we met u mee. Zo krijgt u een badkamer op maat die perfect inspeelt op uw verwachtingen. Samen met u gaan we op zoek naar de meest optimale oplossing. Uw badkamer is bij ons in betrouwbare handen. Wij genieten een uitstekende reputatie, bekijk onze Google Reviews maar eens. 

Elke stijl is mogelijk 

Uw wensen staan centraal bij het bepalen van de stijl van uw badkamer. Van strak tot landelijk en alles daartussen, onze vakmensen kunnen het. Wij werken samen met kwalitatieve leveranciers, zodat u zeker bent van een duurzame badkamer. Bijzondere wensen? Ook die kunnen we in het merendeel van de gevallen waarmaken. Uw badkamer in Tervuren wordt prachtig.  

 

Meer weten over de mogelijkheden?

Is uw interesse gewekt? Maak een afspraak en we bekijken graag samen met u de mogelijkheden. Wij werken uw  badkamer op maat uit en u mag rekenen op een gedetailleerde offerte. Werkt u met ons samen, dan zorgen we ook voor gedetailleerde 3D-tekening van uw badkamer. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?