Badkamerrenovatie Turnhout

Badkamer-
renovatie Tiurnhout

Wij renoveren uw badkamer

Is uw badkamer in Turnhout aan renovatie toe? Dan zijn we er voor u. Als specialist in badkamerrenovaties renoveren we jaarlijks meer dan honderd badkamers. Daarbij gaan we steeds voor een volledige totaalrenovatie. Dus van de afbraak van uw oude badkamer tot de opkuis na het installeren van uw nieuwe. Reken op onze ervaren vakmensen voor een perfect geplaatste badkamer die uw verwachtingen overtreft. 

Ervaring in overvloed

Bij het renoveren van uw badkamer gaan we niet over één nacht ijs. Wij luisteren naar uw wensen, tekenen uw badkamer uit, kiezen samen de materialen bij onze leveranciers en voeren de werken vakkundig uit. Door ons beproefd stappenplan kunnen we binnen de 14 werkdagen en met minimale hinder uw badkamer in Turnhout renoveren. Reken op duidelijke afspraken, een heldere communicatie en een vaste contactpersoon gedurende de werken. Wij gaan voor 100% tevredenheid en een badkamer die jaren meegaat.

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Familiaal maar professioneel 

Als familiebedrijf zorgen we voor een persoonlijke aanpak. Maatwerk is bij ons evident en de communicatielijnen zijn kort. Dit doe echter niets af aan onze expertise. Wij werken met de beste vakmensen, komen deadlines na en doen beroep op de beste leveranciers. Wij kunnen alle stijlen badkamers aan en gidsen u langs mogelijke valkuilen. Ook in Turnhout hebben we al heel wat badkamers mogen renoveren. Onze tevreden klanten vormen onze beste publiciteit. Lees er gerust onze Google Reviews eens op na. Klanttevredenheid dragen we hoog in het vaandel. 

Een totaalrenovatie van uw badkamer in Turnhout 

Bewust kiezen we bij RenoZen voor totaalprojecten. Dit zorgt voor focus en we kunnen zo onze meerwaarde bewijzen. Wij ontzorgen u volledig, coördineren de werken en komen afspraken na. Wij garanderen u een piekfijne badkamer die jaren meegaat en met garantie. Met minder zijn we niet tevreden en u als klant ook niet.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wenst u een afspraak en de mogelijkheden te bespreken? Contacteer ons en we komen graag naar u toe. Wij meten op, bespreken wat er kan en komen vervolgens met een voorstel op maat. Ongetwijfeld weten we ook u te charmeren met onze projecten en aanpak. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?