Waarom een badkamer renoveren interessant is?

Twijfel je nog of een badkamerrenovatie interessant is? Niet doen! Niet alleen geniet je meer in een nieuwe badkamer, het is ook een verstandige investering. Bij RenoZen zijn we als specialist in badkamerrenovaties in Antwerpen, thuis in het renoveren van badkamers op maat. Twijfel je nog over een nieuwe badkamer, dan geven we je graag enkele redenen om je badkamer te laten renoveren.

Reden 1 | Omdat je eindelijk over een inloopdouche beschikt

Geef toe, die douchecabine voelt toch wat benepen aan? Een badkamerrenovatie in Antwerpen is het perfecte moment om een inloopdouche te installeren. Zo beschik je over een comfortabelere manier van douchen. En ja, ook in een net iets kleinere badkamer is een inloopdouche vaak perfect mogelijk.

Reden 2 | Meer kastruimte 

Staat je boordevol spullen? Bij een badkamerrenovatie in Antwerpen kun je meer kasten laten voorzien. Wij helpen je graag bij het kiezen van het perfecte badkamermeubel en zorgen uiteraard voor een perfecte installatie.

Reden 3 | Een nieuwe kleur 

Ben je de kleur van je badkamer wel beu of mag het wel wat pittiger zijn dan de klassieke witte tegels? Een totaalrenovatie van je badkamer in Antwerpen vormt het perfecte moment om je favoriete kleur in je badkamer te brengen. Uiteraard zijn er elk jaar trendkleuren, maar net zo goed kies je voor een evergreen met net wat meer pit en/of accenten.

Reden 4 | Een betere indeling 

Bij een renovatie van je badkamer in Antwerpen kan rekening gehouden worden met een betere inrichting. Niet elke badkamer zit even logisch in elkaar en vaak bots je op hinderlijke belemmeringen. Wij tekenen de perfecte inrichting en indeling voor je uit en schaven bij, zodat jouw nieuwe badkamer je verwachtingen overtreft.

Reden 5 | Meer inzetten op ventileren 

Aangedampte ramen, schimmel, vocht, … Een slechte ventilatie in je badkamer kan voor aardig wat ongemakken zorgen. Bij RenoZen zorgen we alvast voor voldoende ventilatie in je gerenoveerde badkamer. Een badkamer is sowieso de natste en vochtigste kamer in huis dus een doordachte aanpak bij je badkamerrenovatie in Antwerpen is noodzakelijk.

Reden 6 | Nieuwe kranen en accessoires 

Soms is een badkamer ook simpelweg opgeleefd en halen mankementen zoals lekkende kranen, scheef hangende kastdeuren of een volledig verstopte douchekop de bovenhand. Een badkamerrenovatie in Antwerpen zorgt voor nieuwe materialen die er weer jaren tegen kunnen. Bij RenoZen helpen we je graag bij het adviseren over de materialen en dit binnen jouw budget.

Maak vandaag nog je afspraak 

Jouw badkamer laten renoveren in Antwerpen? Neem vandaag nog contact op met ons en we komen graag naar je toe of ontvangen je in onze showroom in hartje Antwerpen. Wij denken graag mee na over jouw plannen en zorgen ervoor dat jouw badkamerrenovatie in Antwerpen een verstandige investering is!