Badkamerrenovatie Wezembeek-Oppem

Badkamer-
renovatie Wezembeek-Oppem

Wij renoveren uw badkamer

Een nieuwe badkamer laten plaatsen in Wezembeek-Oppem? RenoZen staat voor u klaar. Wij zijn al meer dan 10 jaar thuis in het renoveren van badkamers van a tot z. Wij staan garant voor een piekfijn afgewerkte badkamer. Al onze vakmensen kennen hun stiel, leveren topwerk af en komen afspraken na. Wij realiseren nieuwe badkamers in zowel Antwerpen als Vlaams-Brabant. Ook in Wezembeek-Oppem hebben we al een aantal badkamers mogen renoveren. Bent u toe aan een zorgeloze badkamerrenovatie in Wezembeek-Oppem, dan zit u goed bij ons. Wij genieten een uitstekende reputatie en bekijk zeker onze online reviews eens. 

Een gesmeerde renovatie 

Bij RenoZen leggen we ons toe op totaalrenovaties, waardoor we jaarlijkse meer dan 100 badkamers renoveren. Wij staan garant voor een badkamerrenovatie binnen de 14 werkdagen. Wij beheersen de processen, coördineren en zorgen voor een kwalitatieve oplevering. Van het afbreken van de oude badkamer tot de professionele opkuis achteraf, wij hebben een vast stappenplan dat werkt. Bovendien beschikt u steeds van een vaste contactpersoon, waar u met al uw vragen terecht kunt. Het spreekt voor zich dat bij de renovatie uw wensen centraal staan en dat we een badkamer op maat uitwerken.

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Kwalitatieve materialen

Bij RenoZen kiezen we ervoor om met kwalitatieve partners op het vlak van materialen samen te werken. Zo kunnen we u een geweldige badkamerrenovatie garanderen. Wij adviseren en gaan zelfs samen met u de materialen kiezen bij onze partners. Wij streven naar een persoonlijke aanpak op maat en willen uw verwachtingen overtreffen. 

Elke stijl is mogelijk 

Uw wensen staan centraal bij het bepalen van de stijl van uw badkamer. Van strak tot landelijk en alles daartussen, onze vakmensen kunnen het. Heeft u bijzondere wensen, wenst u een wellness of bijvoorbeeld ook een dressing op maat? Wij klaren de klus. Ons team van vakmensen is van alle markten thuis en we werken vast wel een oplossing uit. Uw badkamerrenovatie in Wezembeek-Oppem is bij ons in betrouwbare handen. 

Meer weten over de mogelijkheden?

Op zoek naar een bedrijf dat uw badkamerrenovatie realiseert? Bel ons. Wij hebben heel wat ervaring, leveren maatwerk en ontzorgen u compleet. Uw totaalrenovatie realiseren we met de glimlach en met de nodige ervaring. Ervaar zelf de kracht van RenoZen en geniet in geen tijd van een schitterende badkamer op maat. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?