Badkamerrenovatie Wijnegem

Badkamer-
renovatie Wijnegem

Wij renoveren uw badkamer

Wil u uw badkamer in Wijnegem onder handen laten nemen? Bij RenoZen renoveren we al meer dan 10 jaar badkamers. Onze vakmensen zijn stuk voor stuk toppers die met plezier uw droombadkamer installeren. Jaarlijks renoveren wij meer dan 100 badkamers. Ook in Wijnegem hebben we al heel wat badkamers mogen renoveren. Nood aan een totaalrenovatie waarbij u volledig ontzorgd wordt? Wij klaren de klus, snel, zonder rompslomp en met een verbluffend eindresultaat. 

Een stappenplan met meerwaarde

Al jaren hanteren we bij RenoZen een vaste aanpak. Zo weten we 100% zeker dat uw badkamer geweldig wordt. In 10 stappen renoveren we uw badkamer in Wijnegem tot in de puntjes. Reken op een begeleiding van a tot z, een persoonlijke aanpak en een vaste contactpersoon. Binnen de 14 werkdagen geniet u van een nieuwe badkamer en dit met minimale hinder. Kiezen voor Renozen, dat is opteren voor duidelijke afspraken, deadlines die nagekomen worden en een optimale bereikbaarheid.

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Zorgeloos renoveren 

Bij het renoveren van een badkamer komt heel wat kijken, maar dit nemen we volledig van u over. Wij denken mee na, gaan samen met u de materialen kiezen bij onze leveranciers en zorgen voor een snelle renovatie van uw badkamer. Wij kunnen alle stijlen van badkamers aan, werken met de beste partners en genieten al jaren een uitstekende reputatie. Sla er gerust onze Google Reviews eens op na. Ook uw badkamerrenovatie in Wijnegem kunnen we tot een goed einde brengen. En dit tot de professionele opkuis achteraf, zodat u onmiddellijk van uw nieuwe badkamer gebruik kunt maken. 

Een totaalrenovatie van uw badkamer in Wijnegem

Bij RenoZen leggen we ons volledig toe op totaalrenovaties van complete badkamers. Wij ontzorgen, nemen het project in handen en zorgen voor een tijdige oplevering van uw nieuwe badkamer. Alle renovaties worden met de nodige zorg uitgevoerd en u geniet van een garantie op de uitgevoerde werken.  

Meer weten over de mogelijkheden?

Uw badkamer laten renoveren? Contacteer ons. Wij komen naar u toe, denken met u mee en renoveren uw badkamer tot in de puntjes. Vertrouw op RenoZen! 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?