Badkamerrenovatie Wommelgem

Badkamer-
renovatie Wommelgem

Wij renoveren uw badkamer

Een nieuwe badkamer laten installeren in Wommelgem? Geen probleem voor ons. Als specialist in badkamerrenovaties zorgen we voor een nieuwe badkamer op maat. De voorbije 10 jaar hebben we heel wat ervaring opgedaan en jaarlijks realiseren we meer dan 100 nieuwe badkamers. Wij denken mee, komen met een badkamer op maat en dat in elke stijl die er is. Daarbij staan de wensen van de klant steeds centraal. Reken op een ervaren team aan vakmensen met kennis van zaken. Wij komen afspraken na en deadlines zijn heilig. 

Een beproefde werkwijze 

De voorbije jaren hebben we onze manier van werken geperfectioneerd. Dit ligt vast in een stappenplan. Een plan van aanpak dat garant staat voor een zorgeloze renovatie. Binnen de 14 werkdagen beschikt u over een nieuwe badkamer en dit met minimale hinder. Bij RenoZen zijn we thuis in totaalrenovaties en onze mensen zijn perfect op elkaar ingespeeld. Wij coördineren de werken, zorgen voor een piekfijne opvolging en zijn steeds bereikbaar voor al uw vragen. Uw badkamerrenovatie in Wommelgem is bij ons in betrouwbare handen. 

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Complete ontzorging 

 

Bij RenoZen werken we met kwalitatieve leveranciers en gaan we voor goede materialen. Die helpen we trouwens mee kiezen. Wij bezorgen u een gedetailleerde planning en komen afspraken na. Uw vaste contactpersoon is altijd bereikbaar en we laten niets aan het toeval over. Het renoveren van uw badkamer in Wommelgem is voor ons een prioriteit en we volgen alles tot in de puntjes op. Wij gaan voor minimale hinder en een maximaal resultaat. En ja, zelfs de professionele opkuis na de werken regelen we, zodat u onmiddellijk van uw nieuwe badkamer kunt genieten. 

Een totaalrenovatie van uw badkamer in Wommelgem

Bij RenoZen zijn we gespecialiseerd in totaalrenovaties. Wij nemen enkel complete projecten aan om een zo goed mogelijke dienstverlening te garanderen. Wij nemen uw project in handen en gaan voor het perfecte resultaat. De beste vakmensen werken aan uw badkamer en zorgen voor een tijdig en verbluffend resultaat. 

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak vandaag nog een afspraak en wij luisteren graag naar uw wensen. Wij bezorgen u een gedetailleerde offerte en denken graag met u mee. Laten we samen van uw badkamer in Wommelgem een succes maken!

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?