Badkamerrenovatie Wuustwezel

Badkamer-
renovatie Wuustwezel

Wij renoveren uw badkamer

Toe aan een nieuwe badkamer? Regelen we bij RenoZen voor u. Als specialisten in het renoveren van badkamers, zorgen we voor een gloednieuwe badkamer, volledig naar wens en in een mum van tijd. Met meer dan 10 jaar ervaring ontzorgen we u volledig. Wij garanderen een badkamer in de door u gewenste stijl, respecteren afspraken en uw wensen staan steeds centraal. Meer dan honderd klanten per jaar kunnen zich niet vergissen, toch? 

Een beproefde werkwijze 

De voorbije jaren hebben we onze manier van werken geperfectioneerd. Dit ligt vast in een doordacht stappenplan. Een plan van aanpak dat garant staat voor een zorgeloze renovatie. Binnen de 14 werkdagen beschikt u over een nieuwe badkamer en dit met minimale hinder. Bij RenoZen zijn we thuis in totaalrenovaties en onze mensen zijn perfect op elkaar ingespeeld. Ook in Wuustwezel hebben we al heel wat badkamers mogen realiseren. Reken op een correcte opvolging, een vlekkeloze coördinatie en een optimale bereikbaarheid van uw vaste contactpersoon. Uw badkamerrenovatie in Wuustwezel is bij ons in betrouwbare handen. 

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Een stressloze renovatie

Wij werken met toonaangevende partners en kiezen samen met u duurzame en kwalitatieve materialen. Op onze raad kunt u bouwen. Wij zorgen voor een gedetailleerde planning, duidelijke deadlines en we laten niets aan het toeval over. Wij doen enkel totaalrenovaties waardoor we de tijd kunnen uittrekken om uw project tot in de puntjes af te werken. Met een minimale hinder, gaan we voor een maximaal resultaat. Van afbraak tot opkuis, wij zijn er voor u. 

Een totaalrenovatie van uw badkamer in Wuustwezel

Bij RenoZen zijn we gespecialiseerd in totaalrenovaties. Wij nemen enkel complete projecten aan om een zo goed mogelijke dienstverlening te verzekeren. Bij ons geen vertraging, maar een open communicatie en een totaalproject op maat. 

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak vandaag nog een afspraak en wij luisteren graag naar uw wensen. Wij bezorgen u een gedetailleerde offerte en denken graag met u mee. Laten we samen van uw badkamer in Wommelgem een succes maken!

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?