Badkamerrenovatie Zandhoven

Badkamer-
renovatie Zandhoven

Wij renoveren uw badkamer

Woonachtig in Zandhoven en wenst u een nieuwe badkamer? Bij RenoZen klaren we de klus. Al heel wat jaren zijn we als familiebedrijf thuis in het renoveren van badkamers. Wij doen bewust enkel totaalrenovaties van a tot z. Onze vakmensen kennen het klappen van de zweep en jaarlijks renoveren we meer dan 100 badkamers. Daarbij zorgen we voor een vlekkeloze opvolging en tijdige oplevering. 

Een doordacht stappenplan 

Bij RenoZen laten we niets aan het toeval over. Wij werken volgens een vast stappenplan dat de voorbije jaren zijn meerwaarde heeft bewezen. Wij zijn in staat binnen de 14 werkdagen uw badkamerrenovatie in Zandhoven af te ronden. Daarbij ontzorgen we u volledig en zorgen we voor minimale hinder. Na de werkzaamheden komt een professioneel schoonmaakbedrijf alles poetsen en is uw droombadkamer onmiddellijk gebruiksklaar. Gedurende het hele renovatieproject kunt u steeds terecht bij uw vaste contactpersoon. 

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Een stressloze renovatie

Wij werken met toonaangevende partners en kiezen samen met u duurzame en kwalitatieve materialen. Op onze raad kunt u bouwen. Reken op een gedetailleerde planning en een transparante prijs. Bij RenoZen komt u niet voor verrassingen te staan. Bekijk gerust onze Google Reviews eens en lees wat onze klanten over ons vertellen. Ook in Zandhoven hebben we al een heel aantal badkamers gerenoveerd. 

Een totaalrenovatie van uw badkamer in Zandhoven

Uw volledige totaalrenovatie is bij ons in betrouwbare handen. Onze vakmensen zijn perfect op elkaar ingespeeld en zorgen voor een renovatie volgens de regels van de kunst. 

Meer weten over de mogelijkheden?

Maak vandaag nog een afspraak en wij luisteren graag naar uw wensen. Wij bezorgen u een gedetailleerde offerte en denken graag met u mee. Laten we samen van uw badkamer in Zandhoven een succes maken!

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?