Badkamerrenovatie Zemst

Badkamer-
renovatie Zemst

Wij renoveren uw badkamer

Een badkamer laten renoveren in Zemst? Dan kunt u beroep doen op RenoZen. Wij zijn al heel wat jaren gespecialiseerd in totaalrenovaties van badkamers op maat en ook van uw badkamer kunnen we een droombadkamer maken. Wij renoveren badkamers in gans Vlaams-Brabant. Wij hebben een team aan vakmensen, stuk voor stuk met heel wat ervaring en coördineren de werkzaamheden van a tot z. Als familiebedrijf houden we de communicatielijnen kort en zorgen we voor een persoonlijke benadering. Zorgeloos renoveren, daar kunt u bij ons vanop aan. 

De zekerheid van een totaalaanpak 

Bij RenoZen doen we enkel totaalrenovaties. Wij renoveren uw badkamer in Zemst binnen de 14 werkdagen. Ons team is perfect op elkaar ingespeeld, waardoor planningen worden nagekomen en alles verloopt met minimale hinder. Wij werken met een vast stappenplan dat zich keer op keer bewijst. Jaarlijks renoveren we op die manier meer dan honderd badkamers. Van eerste gesprek tot professionele opkuis achteraf, uw badkamer is bij ons in goede handen. Reken op een persoonlijke begeleiding, een vaste contactpersoon en een prachtig resultaat binnen de afgesproken deadline. 

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Doorgedreven begeleiding 

RenoZen, dat is een doorgedreven begeleiding op maat. Wij gaan samen de materialen kiezen, zijn altijd bereikbaar en denken met u mee. Wij ontzorgen u volledig, zodat u uw badkamerrenovatie in Zemst met een gerust geweten aan ons kunt overlaten. Deze persoonlijke aanpak weten onze klanten duidelijk te waarderen, dat merkt u aan de honderden positieve reviews. 

Elke stijl is mogelijk 

Uw wensen staan centraal bij het bepalen van de stijl van uw badkamer. Van strak tot landelijk en alles daartussen, onze vakmensen kunnen het. Wij werken samen met kwalitatieve leveranciers, zodat u zeker bent van een duurzame badkamer. Bijzondere wensen? Ook die kunnen we in het merendeel van de gevallen waarmaken. Denk maar aan maatwerk, een dressing, …

Meer weten over de mogelijkheden?

Wenst u een piekfijne badkamer, binnen uw budget en tot in de kleinste hoekjes afgewerkt. Maak een afspraak. Wij bekijken samen met u de mogelijkheden en zorgen voor een offerte op maat. De wachttijden zijn kort en eens de werken zijn gestart geniet u binnen de 14 werkdagen van uw nieuwe badkamer in Zemst. Relax, laat uw badkamerrenovatie maar aan ons over. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?