Badkamerrenovatie Zwijndrecht

Badkamer-
renovatie Zwijndrecht

Wij renoveren uw badkamer

Wil u uw badkamer onder handen laten nemen en rekent u op een op en top professionele partij voor uw badkamerrenovatie in Zwijndrecht? Dan zijn we er bij RenoZen voor u. Wij renoveren jaarlijks meer dan honderd badkamers, kunnen elke stijl aan en hebben een team aan ervaren vakmensen voor u klaarstaan. Stuk voor stuk toppers met een ruime ervaring die perfect op elkaar ingespeeld zijn. Als familiebedrijf spelen we kort op de bal en hebben we meer dan 10 jaar ervaring in totaalrenovaties van badkamers. Daar plukt u de vruchten van. 

Kennis van badkamers

Nieuwigheden volgen we op de voet en we gaan steeds mee de materialen kiezen met onze klanten. Wij staan u bij met raad en daad en gaan vervolgens met een vast stappenplan aan de slag. Zo kunnen we een zorgeloze badkamerrenovatie in Zwijndrecht garanderen. Wij ontzorgen u, nemen de werken volledig in handen en garanderen een piekfijn resultaat. Met minimale hinder een prachtige badkamer bekomen, daar streven we naar. Al onze werken sluiten op elkaar aan, waardoor we binnen de 14 werkdagen uw nieuwe badkamer kunnen realiseren. 

In 14 dagen in Antwerpen én Vlaams-Brabant

Glasheldere afspraken

Kiezen voor RenoZen, is opteren voor glasheldere afspraken en transparante prijzen. Wij respecteren deadlines en uw vaste contactpersoon houdt u steeds op de hoogte. Wij leveren maatwerk en gaan resoluut voor kwaliteit. Niet voor niets werken we met toonaangevende leveranciers samen. Wij werken uw project tot in de puntjes af en gaan voor niet minder dan 100% tevredenheid. Uiteraard geniet u ook van garantie op de door ons uitgevoerde werken. 

Een totaalrenovatie van uw badkamer in Zwijndrecht 

Bij RenoZen zijn we gespecialiseerd in totaalrenovaties. Wij doen enkel totaalprojecten wat voor focus zorgt. Uw badkamer staat steeds centraal. Bekijk trouwens gerust onze online reviews eens van onze tevreden klanten. Zij vormen onze belangrijkste ambassadeurs.

Meer weten over de mogelijkheden?

Overtuigd van onze meerwaarde en wenst u een offerte op maat? Maak een afspraak en we bespreken de mogelijkheden met u. Bij u thuis en/of in onze showroom te Antwerpen. De ideale plek om u te laten inspireren. 

Download onze badkamergids

Wil u graag nu al enkele tips voor uw badkamerrenovatie? Download dan ons RenoZine, een blad vol prachtige foto’s, inspiratie en tips die u nooit had kunnen vermoeden. Weet u bijvoorbeeld waarom u in Antwerpen best oppast met zwarte kranen?

Wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen vol tips en interessante info?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u
thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?

Wil u ook weten welke mogelijkheden u thuis heeft voor een nieuwe badkamerrenovatie?